Huawei P10 ja Huawei P10 Plus paljastuivat kokonaisuudessaan – myös hinnoista vihiä

2

Huawei tulee esittelemään todennäköisesti MWC-messujen alla 26. helmikuuta uudet lippulaivapuhelimensa. On huhuttu, että uudet puhelimet jatkaisivat viime vuotisten Huawei P9 -mallien nimeämiskäytäntöä, sillä nyt huhuissa pyörivät Huawei P10, Huawei P10 Plus ja Huawei P10 Lite.

Tällä kertaa Huawei P10 ja Huawei P10 Plus ovat joutuneet jälleen kuvavuodon kohteeksi. Kerroimme aikaisemmin tammikuussa vakuuttavan oloisista lehdistökuvista ja nyt nettiin on ilmestynyt lisää kuvia, jotka myötäilevät jo aikaisemmin kuultuja huhuja. Kuvien perusteella Plus-mallissa olisi eroina perusversioon reunoilta kaareutuva näyttö. Erikoista nyt vuotaneissa kuvissa on se, että molemmissa puhelimissa on etuosaan sijoitettu kotipainike (sormenjälkilukija?) ja vain toisesta löytyy sormenjälkilukija puhelimen takaosasta. Myöskin nämä kuvat kannattaa ottaa varauksella, koska puhelimien julkaisuun on vielä useampi viikko aikaa.

Huawei P10 -puhelimeen odotetaan 5,2 tuuman Full HD -näyttöä ja 3100 milliampeeritunnin akkua. Huhuissa odotetaan Huawei P10 Plussaan 5,5 tuuman QHD-näyttöä ja 3650 milliampeeritunnin akkua. Molempien puhelimien sisällä uskotaan hyrräävän Kirin 960 tai päivitetty Kirin 965 -järjestelmäpiiri. Huawei P10:n kamera tulee luultavasti jatkamaan Huawein ja Leican kaksoiskameraideologiaa.

Twitterissä Roland Quandt on paljastanut tulevien puhelimien hinnoittelua, mutta täytynee kuitenkin muistaa, että hinnat eivät välttämättä ole totta ja ne voivat vaihtella markkina-alueittain. Huhun mukaan Huawei P10 tulisi maksamaan noin 550 euroa (4 Gt RAM ja 64 Gt tallennustilaa), Huawei P10 Plus noin 730 euroa (6 Gt RAM ja 128 Gt tallennustilaa) sekä Huawei P10 Lite noin 260 euroa (3 Gt RAM ja 32 Gt tallennustilaa).

Tietoa kirjoittajasta

Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja. Yhteydenotot: [email protected]

%d bloggaajaa tykkää tästä: