HMD globalNokiaViikkokysymysYleinen

Viikkokysymyksen tulokset: Kestävärakenteisen Nokia XR20 -puhelimen odotetaan olevan hitti

Tällä kertaa viikkokysymyksessä haettiin vastausta viikonlopun aikana lukijoilta kysymykseen, onko HMD Globalin hiljattain julkaisema kestävärakenteinen Nokia XR20 -älypuhelin hitti vai huti. Viikkokysymys keräsi suuren suosion ja lopputulokseen vaikutti sadat lukijat.

Viikkokysymys keräsi yhteensä 298 hyväksyttyä ääntä, joka on suurin yksittäinen määrä hetkeen. Äänestäjistä 77,85 prosenttia (232 ääntä) olivat sitä mieltä, että uusi Nokia XR20 olisi hitti. 22,15 prosenttia äänestäjistä (66 ääntä) oli taasen sitä mieltä, että kyseessä olisi huti, eli huomattavasti suurin osa lukijoista kuitenkin näki uutuuspuhelimessa potentiaalia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia XR20 -puhelimessa on panostettu kestävyyteen, sillä laitteessa on IP68-luokituksen mukainen pölyn- ja vedenkestävyys sekä MIL-STD-810H-sertifikaatin mukainen iskunkestävyys. Puhelimen pitäisi kestää tiputus muun muassa 1,8 metrin korkeudelta. Nokia XR20 on varusteltuna 6,67 tuuman näyttöpaneelilla, Snapdragon 480 5G -järjestelmäpiirillä sekä 48 megapikselin kaksoiskameralla. Puhelimelle on luvattu myös 4 vuotta päivityksiä, 3 vuotta takuuta sekä yksi ilmainen näytön vaihto.

Nokia XR20 on saatavilla kahdessa väriversiossa, jotka ovat sininen Ultra Blue sekä harmaa Granite Grey. Hintaa puhelimen 4 + 64 gigatavun versiolla on Suomessa 529 euroa ja vastaavasti 6 + 128 gigatavun versio maksaa 599 euroa. Puhelin on nyt saatavilla Suomessa.

Alapuolelta voi vielä tarkistaa viikkokysymyksen tarkat tulokset.

Nokia XR20 - hitti vai huti?

Hitti
77.85%
Huti
22.15%
Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD global