NothingViikkokysymysYleinen

Viikkokysymyksen tulokset: Nothing Phone (1) -puhelimen kerrotaan olevan hitti

Nothing Phone (1)

Tällä kertaa viikkokysymyksessä oli jälleen aiheena Nothing Phone (1). Tuttuun tapaan nyt julkaisun jälkeen oli aika kysyä, onko kyseessä lukijoiden mielestä hitti vai huti. Kyseessä on pitkään hypetetty puhelin, jonka tiedettiin jo etukäteen jakavan mielipiteitä erityisesti tekniikkayhteisön joukossa.

Viikkokysymyksen tuloksien perusteella enemmistön mielestä Nothing Phone (1) on kuitenkin hitti. 55,07 prosenttia vastaajista kertoi kyseessä olevan hitti, mutta toisaalta jopa 44,93 prosenttia kertoi kyseessä olevan huti. Nothing Phone (1) ei siis päässyt viikkokysymyksessä herättämään vastaajissa samanlaisia mielipiteitä, vaikka niukasti enemmistö kertookin, kyseessä olevan hitti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Phone (1) -puhelimessa on 6,55 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli 120 hertsin virkistystaajuudella ja tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 778G+ -järjestelmäpiiri. Puhelimeen on saatu myös kaksi 50 megapikselin takakameraa, 4500 milliampeeritunnin akku sekä tuki langattomalle lataukselle.

Suomessa Nothing Phone (1) on tullut saataville yhtenä ensimmäisenä maana, ja sen toimitukset käynnistyvät 21. heinäkuuta. Tarjolla on kolme muistiversiota, joista 8 + 128 gigatavun versio maksaa 499 euroa, 8 + 256 gigatavun versio maksaa 529 euroa ja 12 + 256 gigatavun versio maksaa 579 euroa. Puhelimesta on kaksi väriversiota, jotka ovat musta ja valkoinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

SuomiMobiilissa Nothing Phone (1) -puhelimesta on otettu jo nyt ensituntumat ja ne voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Alapuolelta voi vielä tarkistaa viikkokysymyksen tarkat tulokset.

Nothing Phone (1) – hitti vai huti?

Hitti
55.07%
Huti
44.93%
Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing