ViikkokysymysYleinen

Viikkokysymyksen tulokset: Uusi puhelin ostetaan keskimäärin 2-3 vuoden välein

Tällä kertaa viikkokysymyksessä katsottiin kuinka usein SuomiMobiilin lukijat ostavat uuden puhelimen. Äänestysaikaa oli lauantaiaamusta sunnuntai-iltaan ja ääniä kerättiin lyhyessä ajassa yhteensä 334 kappaletta.

Viikkokysymyksessä oli viisi vastausvaihtoehtoa, joista kaksi saivat selvästi eniten ääniä. Äänestäjistä 33,53% (112 ääntä) kertoo ostavansa uuden puhelimen keskimäärin 2 vuoden välein, kun 28,74% (96 ääntä) kertoo ostavansa uuden puhelimen 3 vuoden välein. 18,86% äänestäjistä kertoi ostavansa uuden puhelimen 4 vuoden välein tai jopa harvemmin. Ainoastaan 12,57% kertoi ostavansa uuden puhelimen vuoden välein ja vain 6,29% kertoi uuden puhelimen hankinnan tapahtuvan puolen vuoden välein tai jopa useammin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tuloksien perusteella SuomiMobiilin lukijat ovat tottuneet ostamaan uuden puhelimen 2 tai 3 vuoden välein, mutta lukijoiden joukossa on myös henkilöitä, jotka ostavat uuden puhelimen aikaisemminkin, eli muutaman kuukauden välein. Kokonaisuudessaan viikkokysymyksen tulokset olivat varsin odotuksien mukaiset.

Alapuolella on vielä kaikki tuoreimman viikkokysymyksen tulokset.

Kuinka usein ostat uuden puhelimen?

Kahden vuoden välein
33.73%
Kolmen vuoden välein
28.66%
Neljän vuoden välein tai harvemmin
18.81%
Vuoden välein
12.54%
Puolen vuoden välein tai useammin
6.27%

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Viikkokysymys