HuaweiViikkokysymysYleinen

Viikkokysymyksen tulokset: Yli 60% vastaajista ovat kiinnostuneita Huawein omasta käyttöjärjestelmästä

Tällä kertaa viikkokysymyksen aihe oli tuttuun tyyliin ajan kohtainen. Kysyimme ovatko lukijamme kiinnostuneita Huawein omasta käyttöjärjestelmästä. Viikkokysymys herätti mukavasti mielenkiintoa ja saimme kasaan yli 200 ääntä.

Ääniä kerättiin yhteensä 229 kappaletta ja vastausvaihtoehtoja olivat ”en” ja ”kyllä”. Kysymykseen vastanneet olivat odotettua positiivisempia Huawein omaa käyttöjärjestelmää kohtaan, sillä äänestäjistä 138 kappaletta (60,3%) kertoivat olevansa kiinnostuneita Huawein käyttöjärjestelmästä, joka tunnetaan tällä hetkellä nimellä HongMeng OS. Äänestäjistä 91 kappaletta (39,7%) ilmoittivat, etteivät ole kiinnostuneita tulevasta ”Androidin korvaajasta”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällä hetkellä älypuhelinmarkkinoilla käyttöjärjestelmät jakautuvat pääasiassa Googlen Androidin sekä Applen iOS:n kesken, eikä muille ole ollut viime vuosina tilaa. Huawei on kuitenkin maailman toiseksi suurin puhelinvalmistaja, jolla on resursseja kehittää oma käyttöjärjestelmä ja jopa onnistua tuomaan se markkinoille, vaikka alku on varmasti täynnä haasteita. Viikkokysymyksen tuloksien mukaan SuomiMobiilin lukijat ottavat Huawein oman käyttöjärjestelmän yllättävän kiinnostuneesti vastaan.

Alapuolella on vielä kaikki tuoreimman viikkokysymyksen tulokset.

Oletko kiinnostunut Huawein omasta käyttöjärjestelmästä?

Kyllä olen!
60.26%
En ole!
39.74%

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei