Black FridayViikkokysymysYleinen

Viikkokysymys: Aiotko hankkia uuden älypuhelimen Black Friday -alennuksista?

Black Friday on pian täällä taas, mutta jo viikko ennen varsinaista alennuspäivää monet suomalaiset jälleenmyyjät ovat aloittaneet alennuskampanjansa. Black Fridayta vietetään tänä vuonna ensi viikon perjantaina 26. marraskuuta, jolloin nähdään todennäköisesti vasta parhaimmat alennukset.

Muun muassa Gigantti ja Power ovat aloittaneet tänään jo Black Friday -kampanjansa ja joukossa on ollut merkittäviä alennuksia uusistakin älypuhelimista. Olemme SuomiMobiilissa katsoneet jo läpi Gigantin parhaimmat tarjoukset sekä Powerin parhaimmat tarjoukset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Black Friday ja loppuvuoden alennuspäivät ovat loistavia mahdollisuuksia hankkia uusi älypuhelin hieman normaalia edullisemmin. Lisäksi tarjouksessa on myös lukuisia muita tuoteryhmiä, joten alennuksista voi löytää paljon muitakin kohteita.

Tällä kertaa viikkokysymyksessä tarkastellaan, kuinka moni SuomiMobiilin lukijoista on aikeissa ostaa Black Friday -kampanjoiden aikana uuden älypuhelimen. Anna äänesi alapuolella olevassa kyselyssä ja perustelut vastaukselle voi antaa kommenttikentässä.

Tämä äänestys on päättynyt (1 year)

Aiotko hankkia uuden älypuhelimen Black Friday -alennuksista?

Kyllä, jos on hyvä tarjous!
50.39%
En osta.
49.61%
Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday