HMD globalNokiaViikkokysymysYleinen

Viikkokysymys: Nokia XR20 – hitti vai huti?

Nokia XR20 on suomalaisen HMD Globalin tuorein puhelin sekä ensimmäinen Nokia-älypuhelin, joka tarjoaa kestävän rakenteen. Suomessa Nokia XR20 on tullut virallisesti tästä viikosta alkaen saataville useiden jälleenmyyjien kautta. SuomiMobiilissa puhelimesta on otettu jo ensituntumat ja kattavampi arvostelu tullaan julkaisemaan myöhemmin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia XR20 -puhelimessa on panostettu kestävyyteen, sillä laitteessa on IP68-luokituksen mukainen pölyn- ja vedenkestävyys sekä MIL-STD-810H-sertifikaatin mukainen iskunkestävyys. Puhelimen pitäisi kestää tiputus muun muassa 1,8 metrin korkeudelta. Nokia XR20 on varusteltuna 6,67 tuuman näyttöpaneelilla, Snapdragon 480 5G -järjestelmäpiirillä sekä 48 megapikselin kaksoiskameralla. Puhelimelle on luvattu myös 4 vuotta päivityksiä, 3 vuotta takuuta sekä yksi ilmainen näytön vaihto.

Nokia XR20 on saatavilla kahdessa väriversiossa, jotka ovat sininen Ultra Blue sekä harmaa Granite Grey. Hintaa puhelimen 4 + 64 gigatavun versiolla on Suomessa 529 euroa ja vastaavasti 6 + 128 gigatavun versio maksaa 599 euroa. Puhelin on nyt saatavilla Suomessa.

Tällä kertaa viikkokysymyksessä koitetaan saada selvyys siihen, onko uusi Nokia XR20 hitti vai huti? Anna äänesi alapuolella olevassa kyselyssä.

Tämä äänestys on päättynyt (1 year)

Nokia XR20 - hitti vai huti?

Hitti
77.85%
Huti
22.15%
Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

4 Kommenttia

  1. Konemiehen puhelin

  2. Catille löytyi korvaava tuote.

  3. Kallis turhake. Ja yli 600 € kun lisää laturin hintaan. Muovireuna hajoaa kun putoaa betonin päälle kertoi eilen Mobiili testissään. HMD Global lupaukset päivityksistä ei naurata enää kun sen on kokenut itse.

    1. Duh. Tottakai se kumi kuluu kun se ottaa osumaa. Cat-puhelin näyttää siltä, että se on tehty doomia😀 pelanneille skideille

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD global