SamsungViikkokysymysYleinen

Viikkokysymys: Samsung Galaxy S21 FE – hitti vai huti?

Samsung Galaxy S21 FE

Samsung julkisti tällä viikolla vihdoin yhtiöltä pitkään odotetun Galaxy S21 FE -älypuhelimen. Julkaisua odotettiin alun perin jo kesällä 2021, mutta puolen vuoden mittainen viivästyminen johtuu globaalista piiripulasta. Galaxy S21 FE -puhelimen toimitukset käynnistyvät ensi viikolla, ja Samsung oli hinnoitellut laitteen yllättävän kalliiksi.

Galaxy S21 FE:n suositushinta 128 gigatavun versiossa on 779 euroa ja 256 gigatavun versiossa vastaavasti 849 euroa. Puhelin on jo ennakkomyynnissä Suomessa, mutta toimitukset käynnistyvät virallisesti 11. tammikuuta. Vaikka suositushinnat ovat korkeat, niin Suomessa laitetta tarjotaan ”piilotarjouksissa” jopa 280 euron alennuksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung hyödyntää Galaxy S21 FE -puhelimessa 6,4 tuuman AMOLED-näyttöpaneelia, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri ja takaosasta löytyy 12 megapikselin kolmoiskamera. Puhelimessa on lisäksi 4500 milliampeeritunnin akku, 25 watin pikalataus sekä IP68-luokituksen mukainen vedenkestävyys. Tarkemmin Galaxy S21 FE -puhelimeen voi tutustua kattavammasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Tällä kertaa viikkokysymyksessä koitetaan saada selvyys siihen, onko uusi Samsung Galaxy S21 FE hitti vai huti? Anna äänesi alapuolella olevassa kyselyssä, ja halutessaan perustelut voi antaa kommenttikentässä.

Tämä äänestys on päättynyt (5 months)
Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: eer[email protected]

5 Kommenttia

  1. 499€ hinnalla selvästi järkevin hankinta. Bonuksena vielä ettei tarvitse ostaa kiinalaista, vaan saa vakoiluturvallisen android-puhelimen piiiitkällä päivitysturvalla.

  2. Hinnan/laadun tuoman tuoman turvin tämän tason tekniikkapakkauksen hankkiminen varsinkin niiden kuulokkeiden kans voi olla vuoden 2021 paras mobiilihankinta!

  3. 499,- hintaan erittäin pätevä laite plus kylkeen kuulokkeet vielä niin iso hitti. 779,- hinnalla jättäisin kyllä hyllyyn.

  4. Minun mielestä hyvä puhelin mutta jätän sen hyllyyn koska se on eläkeläiselle liian kallis.

  5. Ei ole olemassa vakoiluturvallista android-puhelinta, android on vakoilujärjestelmä.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung