AppleYleinen

Apple esitteli 2. sukupolven AirPods Pro -kuulokkeet – hinta Suomessa 299 euroa

Toisen sukupolven AirPods Pro -kuulokkeet.

Apple on tänään esitellyt uudet AirPods Pro -kuulokkeet yhdessä uusien iPhone 14 -puhelimien ja Apple Watch -kellojen kanssa. Uudissa AirPods Pro -kuulokkeissa on tuttuun tapaan aktiivinen taustamelun vaimennus.

Apple kertoo parantaneensa 2. sukupolven AirPods Pro -kuulokkeiden taustamelunvaimennusta kaksinkertaiseksi aiempaan verrattuna. Tässä ovat auttaneet Applen käyttämät algoritmit, jotka tekevät taustamelun vaimennuksesta myös aiempaa älykkäämmän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Apple on päivittänyt alkuperäisissä AirPods Pro -kuulokkeissa nähdyn H1-piirin uuteen H2-piiriin. Kuulokkeiden yhteyksistä huolehtii uusi Bluetooth 5.3 -yhteys. Toisen sukupolven AirPods Pro -kuulokkeissa on tuettuna kosketuksella toimiva äänensäätö. Käyttäjä voi säätää kuulokkeiden äänen voimakkuutta hipaisemalla kuulokkeen vartta ylös tai alaspäin. Painallustoiminnot ovat pysyneet kuulokkeissa samoina ensimmäisen sukupolven AirPods Pro -kuulokkeiden kanssa.

Kuulokkeiden akunkeston kerrotaan parantuneen neljästä tunnista kuuteen tuntiin yhdellä latauksella. Kuulokekotelon kanssa akku kestää 24 tunnin sijaan 30 tuntia.

AirPods Pro -kuulokkeiden uudistettu latauskotelo.

Apple on uudistanut myös kuulokkeiden koteloa, sillä kotelosta löytyy tätä nykyä AirTag-paikantimesta tuttu U1-siru sekä kaiuttimet, joidenka ansiosta AirPods 2 Pro -kuulokkeiden kuulokekotelo tukee Applen Find My -toimintoa. Käyttäjä voi siis toistaa AirTagin tavoin äänen AirPods Pro -kuulokkeiden kotelosta ja täten paikantaa kuulokkeensa helpommin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Applen 2. sukupolven AirPods Pro -kuulokkeita pystyy lataamaan langattomasti jatkossa myös Apple Watchin magneettisella latauskaapelilla. Kuulokkeet ovat IPX4-luokituksen mukaan hien- ja vedenkestävät.

Myyntipakkauksessa toimitetaan mukana myös kolmen sijaan neljät eri pehmusteet kuulokkeille. Pakettiin on lisätty yhdet aiempia L-, M- ja S-kokoisia pehmusteita pienemmät XS-kokoiset pehmusteet.. Kuulokkeilla on Suomessa hintaa 299 euroa ja niiden myynti alkaa 23. syyskuuta.

Lähde: Apple

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple