AppleYleinen

Apple esitteli uuden Apple Watch Series 3:n – Kolmas kerta toden sanoo

Apple esitteli tiistai-iltana Suomen aikaa uuden Apple Watch -mallin omassa tapahtumassaan Cupertinossa, Kaliforniassa. Uusi malli on nimeltään Apple Watch Series 3. Kellosta on perusversio sekä LTE-yhteydellinen versio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudessa Apple Watch Series 3 -älykellossa on nyt siis LTE-yhteys, joten se toimii täydellisesti liikkeellä ollessa myös ilman puhelinta. Tämä voi olla helpotus ihmisille, jotka liikkuvat aktiivisesti eivätkä halua kantaa mukana ylimääräistä painoa. Tämän lisäksi älykelloista löytyy päivitetyt sisuskalut sekä uusi watchOS 4 -käyttöjärjestelmä. Kellon lisäksi Apple julkaisi uusia rannekkeita, jotka sopivat kaikkiin Apple Watch -malleihin.

Apple Watch Series 3:ssa on Series 2:sta tuttu GPS, koko päivän kestävä akku sekä vesitiiviys uimaharjoitteluja varten. Uutta kellossa on 70 % nopeampi kaksoisytiminen prosessori, uusi langaton W2-siru, sykkeen seuranta, korkeusmittari, punainen aksentti Digital Crownissa sekä uusia kellotauluja.

Apple Watch Series 3:n LTE-yhteydellistä versiota ei näillä näkymin Suomessa tulla näkemään. Perusmalli saapuu kuitenkin myyntiin ensi viikon perjantaina, 22. syyskuuta, 379 euron hintalapulla.

Apple Watch Series 3 on saatavilla Suomessa yhteensä kuutena eri varianttina:

  • Hopeanvärinen alumiinikuori ja usvanvärinen urheiluranneke
  • Kullanvärinen alumiinikuori ja hietaroosa urheiluranneke
  • Tähtiharmaa alumiinikuori ja harmaa urheiluranneke
  • Tähtiharmaa alumiinikuori ja musta urheiluranneke
  • Nike+ Hopeanvärinen alumiinikuori ja platina/musta Nike Sport -ranneke
  • Nike+ Tähtiharmaa alumiinikuori ja antrasiitti/musta Nike Sport -ranneke

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

watchOS 4

Kelloissa on uusi watchOS 4 -käyttöjärjestelmä, joka tuo mukanaan päivityksiä ja uusia ominaisuuksia. Näitä ovat mm. Aktiivisuus-sovelluksen uudet motivoivat ja liikkumaan kannustavat ilmoitukset, sovellusvalikon näyttäminen listana, viimeisimpien sovelluksien näkyminen Dockissa omien suosikkien sijaan sekä uusia kellotauluja. Mukaan on tuotu myös Apple Music -soittolistojen synkronointi Apple Watchiin ja niiden kuunteleminen kelloon yhdistetyillä kuulokkeilla. Siri on saatu nopeammaksi, fiksummaksi ja nyt myös puhumaan pelkän tekstin näyttämisen sijaan.

Apple julkisti uuden watchOS 4:n alunperin kesällä WWDC 2017 -kehittäjätapahtumassaan, ja on siitä asti julkaissut säännöllisesti uusia kehittäjäversioita, parantaen käyttökokemusta vähän kerrallaan aina julkaisuun asti.

Uusi watchOS 4 saapuu käyttäjien ladattavaksi viikon päästä tiistaina, 19. syyskuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisää Applea:
Apple esitteli uudet iPhonet – Tässä ovat iPhone 8, 8 Plus ja X

Miltä mieltä olet Applen päivitetystä laitearsenaalista? Tuliko lisättyä jokin uusista laitteista ostos- tai lahjalistalle? Kerro meille kommenteissa tai twiittaa @SuomiMobiili tai @profiili!

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple