AppleYleinen

Apple julkaisee uusia iPhone-puhelimia 10. syyskuuta

Apple on vahvistanut vihdoin julkaisevansa uusia iPhone-puhelimia 10. syyskuuta, eli alle kahden viikon päästä. Totuttuun tyyliin tilaisuus järjestetään Applen pääkonttorilla Steve Jobs -teatterissa. Medioille lähetetyssä kutsutta on nähtävillä ainoastaan Applen logo, joka koostuu useista eri värikerroksista.

Huhujen mukaan tilaisuudessa saatetaan nähdä kolme uutta älypuhelinta, jotka ovat iPhone XS-, iPhone XS Max- ja iPhone XR -mallien seuraajat. Kalliimmat puhelimet saattavat kantaa nimiä iPhone Pro, joihin odotetaan kolmoiskameroita ja iPhone XR:n seuraajaan odotetaan vain kaksoiskameraa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi raportit kertovat, että uusien iPhone-puhelimien selfie-kamerassa on 120 FPS -hidastusvideotoiminto ja iPhone Pro -puhelimiin odotetaan kaksisuuntaista langatonta latausta, jonka avulla voidaan ladata muun muassa AirPods -kuulokkeita. Todennäköisesti A13-järjestelmäpiiri tullaan näkemään uusissa iPhone-puhelimissa sekä Haptic Touch korvannee 3D Touch -ominaisuuden. 5G-yhteyksiä uusiin iPhone-puhelimiin ei vielä odoteta.

Applen Special Event järjestetään siis 10. syyskuuta ja tilaisuus alkaa kello 20.00 Suomen aikaan.

Lähde: Engadget

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple