Apple

Apple julkaisi uuden iPad Pron!

02-Why-iPad-Pro

Apple on juuri julkaissut uuden iPad Pron, San Franciscossa pitämässään tilaisuudessaan. Uudessa iPadissä on 12.9-tuuman näyttö, A9X prosessori, joka on 1.8-kertaa nopeampi, kuin aikaisempi. Apple kertoi, että iPad Pro on 80% nopeampi, kuin kannettavat tietokoneet ja siinä on 90% nopeampi grafiikan tuotto. Apple lupaa iPad Prolle 10-tunnin akun keston. iPad Prosta löytyy myös neljä kaiutinta. iPad Pro on 6.9mm paksu ja painaa 0.712kg. Siitä löytyy myös 8MP iSight takakamera. Se tulee kolmena eri värinä hopea, kulta ja space grey.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Applen Tim Cook kuvaili iPad Prota ”isoimpana uudistuksena, sitten alkuperäisen iPadin”.

Apple tarjoaa iPad Prolle myös ”Smart Keyboard”- kannet, josta löytyy täysikokoinen näppäimistö. Smart Keyboard kiinnittyy iPad Prohon ”Smart Connectorilla”. iOS 9 käyttöjärjestelmä tunnistaa automaattisesti Smar Keyboardin. iPad Prohon saa myös ”Apple Pencil”-kynän, jota Apple aikoo myydä lisätarvikkeena.

iPad Pro maksaa alk. 799$/32GT wifi, 949$/128GT wifi ja 1079$/128GT wifi ja mobiilidata.

iPad Pro on saatavilla Marraskuussa.

Toni Aaltonen
Toni Aaltonen on kokenut teknologiabloggaaja; hänellä on ollut monia blogeja ja suosituin niistä on ollut JollaSuomi. Tonin apuna kirjoittamisessa on noin kymmenen vuoden aikana haalittu kokemus teknologiasta

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Apple