AppleYleinen

Apple julkisti huippuluokan Beats Studio Pro -kuulokkeet – Hinta 400 euroa

Beats Studio Pro

Applen omistuksessa oleva Beats on julkistanut uudet Beats Studio Pro -kuulokkeet, jotka ovat ensimmäiset lippulaivatason sangalliset kuulokkeet brändiltä sitten vuoden 2017. Uutuuskuulokkeet tarjoavat 400 eurolla mielenkiintoisia ratkaisuja.

Studio Pro -kuulokkeiden muotoilu vastaa pitkälti Studio 3 -kuulokkeita, mutta mukaan on kuitenkin saatu paljon päivityksiä ääneen, melunvaimennukseen ja moneen muuhun osa-alueeseen. Kyseessä ovat esimerkiksi ensimmäiset Applen kuulokkeet, jotka tukevat häviötöntä USB-C-äänentoistoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Beats on panostanut akustiseen arkkitehtuuriin, sillä mukana on uudet 40 mm kokoiset elementit. Kuulokkeiden luvataan tarjoavan optimaalisen selkeyden ilman vääristymiä jopa korkeilla äänitasoilla. Aktiivinen melunvaimennus on päivitetty uusilla paremmilla mikrofoneilla. Studio Pro -kuulokkeissa on nyt myös läpikuuluvuustila.

Studio Pro tuo mukanaan uudestaan suunnitellut korvatyynyt, joissa on muistivaahto ja saumaton nahkakerros. Beats mahdollistaa kuulokkeilla myös langallisen toiston mukana tulevan 3,5 mm kuulokekaapelin avustuksella. Kun kuuntelee langallisesti USB-C-liittimen kautta, niin mukana on ääniprofiileja erilaisiin käyttötilanteisiin, kuten musiikkia, elokuvia tai äänipuheluita varten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Beats ei ole karsinut ominaisuuksista iOS- ja Android-käyttäjien välillä, vaan kuulokkeet toimivat molemmilla käyttöjärjestelmillä. Kuulokkeissa kerrotaan olevan Beatsin oma patentoitu piiri, mutta siitä huolimatta tuki löytyy dynaamiselle pään seurannalle ja personoidulle tilaäänelle. Aikaisemmin nämä ominaisuudet ovat löytyneet vain Applen AirPods-laitteista.

Beats Studio Pro -kuulokkeet tulevat myyntiin Suomessa 399,95 euron hintaan. Tarjolla on neljä väriversiota, jotka ovat hiekka, laivastonsininen, tummanruskea sekä musta. Myynnin on kerrottu alkavan 20. heinäkuuta

Lähde: Apple

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple