AppleYleinen

Iso päivitys iPhone- ja iPad-laitteille! Apple laittoi jakoon iOS 17.1- ja iPadOS 17.1 -päivitykset

Apple on aloittanut jakamaan uusia iOS 17.1- ja iPadOS 17.1 -päivitystä tuetuille laitteille. Kyseessä on ensimmäinen suurempi päivitys iOS 17 -käyttöjärjestelmälle. Lisäksi älykellot saivat uuden watchOS 10.1 -päivityksen.

Yksi isoimmista uudistuksista päivityksessä on tuki suurien AirDrop-tiedostojen jakamiselle internetin kautta. Apple Music on saanut nyt vaihtoehdot suosikkikappaleiden, albumien ja soittolistojen valitsemiseen, jonka lisäksi jokaisen soittolistan lopussa on kappale-ehdotuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivityksen myötä Apple on lisännyt mukaan myös iPhone 12 -puhelinta koskevan SAR-arvojen korjauspaketin, joka oli aikaisemmin jaossa Ranskassa. Apple kertoo parantaneensa näyttöajan synkronointia laitteiden välillä ja mukana on myös useita virhekorjauksia.

Mukana on iPadOS 17.1 -versiossa myös tuki USB-C Apple Pencil -kynälle, joka tuotiin markkinoille hiljattain.

Kokoa päivityksellä on iPhone-puhelimille ja iPad-tableteille hieman alle 1,3 gigatavun verran, joten kyseessä on kookas päivitys. Päivityksen omalle laitteelle voi käydä lataamassa menemällä: Asetukset > Yleiset > Ohjelmistopäivitys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi watchOS 10.1 tuo mukanaan Watch Series 9- ja Watch Ultra 2 -kelloille mainostetun Double Tap -eleohjauksen. Ominaisuutta voidaan käyttää ilmoitusten ja useimpien sovelluksien ensisijaisen toiminnon hallintaan. Esimerkiksi puheluun voi vastata ja toistaa musiikkia yksinkertaisella eleellä.

Apple Watch Series 7 ja sitä uudemmissa kelloissa NameDrop antaa nyt mahdollisuuden vaihtaa yhteystietoja tuomalla Apple Watchin iOS 17 -käyttöjärjestelmää käyttävän iPhonen tai Apple Watchin lähelle. My Card on saatavana myös lisänä NameDropissa. Kelloille mukana on myös lukuisia korjauksia.

Lähde: Apple

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple