AppleYleinen

Apple tuomassa markkinoille 4-tuuman näytöllä varustetun iPhone 5se puhelimen

5-Ways-To-Fix-Flashlight-On-IPhone-5s

Apple on raporttien mukaan valmistamassa 4-tuuman näytöllä varustetun iPhone 5se puhelimen. iPhone 5se tulisi olemaan päivitetty versio Applen iPhone 5s:stä ja tulisi näin ollen näyttämään enemmän iPhone 5:ltä, kuin seuraavan sukupolven iPhone 7:ltä.
Kyseinen malli on koodinimeltään ”N69”, mutta myyntiin tulevan puhelimen nimike tulee olemaan iPhone 5se ja ”se” tarkoittaa Applen työntekijän mukaan ”Special Edition”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tässä muutokset, verrattuna iPhone 5s:ään:
– iPhone 5s:än kiiltävät reunukset ovat korvattu iPhone 6 ja 6S tutuilla kaarevilla lasireunoilla.
– Samat 8MP ja 1.2MP kamerat, kuin iPhone 6:ssa
– NFC siru
– A8 ja M8 sirut, jotka ovat tuttuja iPhone 6:sta
– Live Photos-tuki, joka on tuttu iPhone 6s:stä
– Samat värivaihtoehdot, kuin iPhone 6s linjastossa.

Mikä on kuitenkin outoa, niin iPhone 5se ei tule saamaan 3D Touch näyttöä, joten vielä ei tiedetä, miten Apple tuo 3D Touch -painalluksen iPhone 5se. iPhone 5s tulee poistumaan myynnistä ja iPhone 5se ottaa sen paikan kauppojen hyllyilta. Puhelin tullaan huhun mukaan julkaisemaan tämän vuoden maaliskuussa.

Lähde: 9to5mac

Toni Aaltonen
Toni Aaltonen on kokenut teknologiabloggaaja; hänellä on ollut monia blogeja ja suosituin niistä on ollut JollaSuomi. Tonin apuna kirjoittamisessa on noin kymmenen vuoden aikana haalittu kokemus teknologiasta

    1 Kommentti

    1. Thanks for the informative article. Unogeeks is the top Oracle Fusion Technical Training Institute, which provides the best Oracle Fusion Technical Training

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Apple