AppleYleinen

Apple-vuotaja: Applen Vision Pro -virtuaalilasit maailmanlaajuisesti saataville ennen kesän WWDC-tapahtumaa

Apple Vision Pro

Apple esitteli viime kesänä kauan odotetut lisätyn todellisuuden Vision Pro -lasit, jotka tulevat ennakkotilattavaksi tämän viikon perjantaina 19. tammikuuta. Ennakkotilaaminen on mahdollista ainoastaan Yhdysvalloissa.  

Nyt luotettavana Apple-vuotajana tunnettu Ming-Chi Kuo on käsitellyt uusimmassa tekstissään Vision Pro -lasien maailmanlaajuista julkaisua. Kuon mukaan Apple aikoo kertoa VisionOS-käyttöjärjestelmää koskevia yksityiskohtia vuosittaisessa WWDC-konferenssissa tulevana kesänä. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jotta kehittäjien houkuttelu mukaan olisi kannattavaa on Applen Kuon mukaan julkaistava laite ennen kesän kehittäjätapahtumaa ja tähän Apple on vahvasti pyrkimässä. Kuo kirjoittaa, että Apple on perustellut Vision Pro -lasien maailmanlaajuisen myyntiintulon viivästyttämistä ohjelmistollisilla asioilla.  

Yhtiöllä on yksinoikeudella Yhdysvaltoihin myyntiin tuodessaan aikaa korjailla VisionOS-käyttöjärjestelmässä ilmeneviä ongelmia ja muokata sitä sopivammaksi Yhdysvaltojen ulkopuolelle. Applen kerrotaan harkitsevan lasien julkaisua seuraavaksi Isossa-Britanniassa, Kiinassa sekä Kanadassa. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yhdysvalloissa Vision Pro –laseja odotetaan olevan aluksi saatavilla vain noin 80 000 kappaletta. Lasien lähtöhinta on hurjat 3499 dollaria. Apple on aivan hiljattain avannut myös Vision Pro -laseille suunnatun App Storen, josta käyttäjät voivat asentaa laseille kolmannen osapuolen sovelluksia. Asiasta kertovat Vision Pron testiin saaneet testaajat. 

Lähde: Medium.com, MacRumors 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple