AndroidBlackBerryYleinen

BlackBerry KEY2 saattaa saada Lite-version – Evan Blass julkaisi kuvan

Uusi BlackBerry KEY2 julkaistiin vain muutama viikko sitten ja näppäimistöllä varusteltu uutuus on rantautunut laajasti myyntiin maailmalla. Vaikka BlackBerry KEY2 on täysin uusi puhelin varusteltuna keskiluokan tekniikalla, niin tulossa saattaa olla myös Lite-versio.

Lite-versio voidaan mahdollisesti nähdä jo syyskuun alussa IFA-messuilla Berliinissä. Evan Blassin mukaan puhelin tulee rakentumaan muovista ja se olisi saatavilla kolmessa värissä, jotka ovat punainen, sininen ja kupari. BlackBerry KEY2 Lite on todennäköisesti varusteltu QWERTY-näppäimistöllä sekä isoveljestään tutulla muotoilulla. Blassin julkaiseman kuvan perusteella Lite-mallissa nähdään kaksoiskamera sekä oikeassa reunassa ovat tutut käynnistys- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Näiden lisäksi on nähtävissä KEY2 -mallista tuttu mukautettava Convenience-painike.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Evan Blass huomauttaa myös, että kyseessä ei tule olemaan ”Mini-versio”, sillä puhelimessa tulee todennäköisesti olemaan täysin sama ulkoinen rakenne. KEY2 Lite on teknisesti todennäköisesti hieman vaatimattomampi.

Lähde: Evan Blass (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android