Disney+Yleinen

Disney+ kallistui Suomessa – Näin paljon joudut siitä jatkossa pulittamaan

Disney+ -suoratoistopalvelun hinnat ovat marraskuun alusta lähtien nousseet myös Suomessa. Uusista hinnoista kerrottiin ensi kertaa elokuussa.

Suomessa Disney+ säilyy edelleen vain yhtenä tilausvaihtoehtona tarjoten 4K-tarkkuuden, Dolby Atmos -äänitekniikan ja mahdollisuuden katsella neljällä laitteella samanaikaisesti ilman mainoksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Marraskuun alusta alkaen uusille tilaajille kuukausitilauksen hinta nousi 22 prosentilla, vaihtuen aikaisemmasta 8,99 eurosta 10,99 euroon. Samalla myös vuositilauksen hinta nousi 89,90 eurosta 109,90 euroon.

Olemassa oleville tilaajille hinnankorotus tulee voimaan seuraavan tilauksen uusiutuessa 6. joulukuuta tai sen jälkeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Disney ei ole toistaiseksi tuonut Suomeen edullisempaa Standard with Ads -tilausvaihtoehtoa, joka sisältää mainoksia. Tällä tilausmuodolla on rajoituksia kuvanlaadussa, äänentoistossa, latauksissa ja samanaikaisissa laitteissa. Mainoksia sisältävä tilaus on kuitenkin lanseerattu marraskuun alusta alkaen Euroopassa useissa maissa.

Lisäksi Disney suunnittelee toimia, joilla rajoitetaan salasanojen jakamista kotitalouksien ulkopuolelle. Näitä toimia ei ole vielä otettu käyttöön Euroopassa, vaan niitä testataan tällä hetkellä Kanadassa.

Lähde: Disney+

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Disney+