Android

Gigaset julkaisi kolme älypuhelinta – 20MP kamera, 5GB RAM, sormenjälkilukija…

image_1Uusin saksalainen älypuhelinvalmistaja, joka koittaa päästä vielä mukaan todella kilpailuille markkinoille on Gigaset. Gigaset on juuri julkaissut Berliinissä uudet Gigaset Me, Me Pure ja Me Pro-älypuhelimet. Yhtiön uudet puhelimet tulevat myyntiin Euroopassa ja Kiinassa vielä tänä syksynä.

Halvin Gigaset Me Pure sisältää 5-tuuman Full HD tasoisen kosketusnäytön. Puhelimen sisällä hyrrää Qualcomm Snapdragon 615-prosessori. Puhelimesta löytyy myös kaksi SIM-korttipaikkaa. Puhelimen kamerana toimii edessä 8 megapikselin kenno sekä takana 13 megapikselin suuruinen kamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kaksi muuta Gigasetin puhelinta on teknisesti varsin samanlaiset, sillä suurin ero on vain näyttöjen koossa. Me ja Me Pro sisältävät Snapdragon 810-prosessorit sekä 3 tai 5 gigatavua RAM-muistia. Kummassakin puhelimessa on Full HD-tasoinen näyttö. Gigaset Me-puhelimesta löytyy 5-tuuman näyttö, mutta Me Pro-mallista puolestaan löytyy suurempi 5,5-tuuman kosketusnäyttö. Puhelimien kameroiden virkaa hoitaa 8 megapikselin etukamera sekä 16 megapikselin takakamera Gigaset Me-mallissa sekä Me Pro mallissa vielä suurempi 20 megapikselin kamera.

Gigaset on varustellut uudet puhelimensa myös varsin suurilla akuilla, sillä mallista riippuen akkun suuruus on 3000-4000 milliampeeritunnin välissä. Kaikki kolme puhelinta sisältävät myös uuden USB C-tyypin liittimen.  Erikoista on myös, että Gigaset on löynyt uudet luvut pöytään myös RAM-muistin määrässä. Me Pro-mallista löytyy nimittäin jopa 5 gigatavua RAM-muistia.

Puhelimet tulevat olemaan myös hyvin kilpailukykyisesti hinnoiteltuja, sillä Me Pure maksaa 349 euroa, Me-malli 469 euroa sekä Me Pro 549 euroa.

Lisätietoja puhelimista löytyy valmistajan kotisivuilta.

gigaset

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android