AndroidHMDNokiaYleinen

HMD Global paljasti lisätietoja puhelimien rinnalla julkaistuista kuulokkeista

Nokia 5 ja Nokia WH-501

HMD Global on lisännyt kaikessa hiljaisuudessaan sivuillensa näkyviin kahdet Nokian tuotemerkkiin perustuvat nappikuulokkeet. Kyseessä ei ole kuitenkaan kovin suuri uutinen, koska ensimmäisen kerran yhtiö kertoi toisista nyt sivuille ilmestyneistä kuulokkeista jo älypuhelimien julkaisun yhteydessä. Kuulokkeet kantavat nimiä Nokia Active Wireless Earphones (BH-501) ja Nokia Active Wired Earphones (WH-501).

Nokia Active Wired Earphones (WH-501) -kuulokkeet nähtiin jo helmikuussa, mutta kuulokkeista on tehty myös langaton versio, josta ei ennen tätä ole vielä kuultu. Helmikuussa saimme nähdä myös Nokia Stereo Headset (WH-201) -kuulokkeet, joita ei ainakaan toistaiseksi ole listatttuna HMD Globalin ylläpitämille Nokia-sivuille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia Active Wireless Earphones (BH-501) -mallista löytyy timanttileikattu alumiinirunko sekä ergonominen muotoilu. HMD Globalin mukaan kuulokkeet ovat myös veden, hien ja pölynkestävät. Kuulokkeiden musiikin kuuntelun ajaksi kerrotaan 8 tuntia ja laitteen täyteen lataamiseen kuluu 1,5 tuntia. Nokia Active Wireless Earphones (BH-501) -kuulokkeiden kerrotaan olevan yhteensopivat Nokian Android-puhelimien kanssa sekä muiden Android-laitteiden kanssa, mutta toimivuutta ei kuitenkaan voida kaikilla laitteilla taata.

Nokia Active Wired Earphones (WH-501) -malli on langallinen versio. Nämä kuulokkeet ovat ominaisuuksiltaan lähes samanlaiset kuin langattomatkin kuulokkeet. Kuulokkeissa on 110 cm mittainen litteä johto, joka on päällystetty heijastavalla materiaalilla.

HMD Global on kertonut myös, että Nokia-lisälaitevalikoima tulee edustamaan ikonista muotoilufilosofiaa. Nokia-lisälaitevalikoimaan tulee kuulumaan erilaisia kuulokkeita, kannettavia ja Bluetooth-kaiuttimia, autolatureita, suojakoteloita ja näytönsuojia.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android