HMDNokiaYleinen

HMD Global toi Suomessa myyntiin Nokia T10 Kids Edition -tabletin – luvataan kestävän myös lapsen kädessä

Nokia T10 Kids Edition

HMD Global esitteli jo MWC-messuilla helmikuussa Nokia T10 -tabletin lapsien käyttöä kestämään suunnitellut suojakuoret. Tänään suomalaisvalmistaja on kertonut Nokia T10 Kids Edition -tabletin tulevan saataville.

Nokia T10 Kids Edition on saatavilla kolmessa kirkkaan värisessä suojakuoressa yhdessä Nokia T10 tabletin kanssa. Värit ovat vihreä-sininen, oranssi-punainen sekä keltainen-sininen. Kids cover -suojakuori on saatavilla myös erillisenä tuotteena. Kuorissa on kahva turvalliseen käsittelyyn ja taittuva tuki ohjelmien katseluun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Nokia T10 on kaikista kompaktein tablettimme, joka sopii mainiosti perheiden tarpeisiin kotona ja matkalla. Lapsille suunnitellut uudet kuoret suojaavat vahingoilta sekä vahvistavat lapsen otetta laitteesta.”, kertoo Adam Ferguson, HMD Globalin tuotemarkkinoinnin johtaja.

Kooltaan kompakti ja lapsille turvallinen Nokia T10 Kids Edition mahtuu helposti reppuun, käsi- tai vaippalaukkuun. Tabletti kestää testatusti pudotuksia ja kolhuja sekä on roiskeenkestävä. Ruokapöydällä lammikossa lilluva tabletti ei enää anna aihetta sydämentykytyksiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia T10 Kids Editionin kahdeksan tuuman HD-näyttö ja OZO-äänentoisto tarjoavat kirkkaan kuvan ja äänen. Kolmen vuoden kuukausittaiset tietoturvapäivitykset ja sisäänrakennettu Google Kids Space kuuluvat pakettiin. Google Family Link -sovelluksella voi asettaa lapsilukon etänä omalta laitteeltaan tablettiin, jolla säädetään lapsen käyttökokemusta, sisältöä, käyttöaikarajoituksia ja lukuisia muita toimintoja.

Teknisesti Nokia T10 ei ole saanut päivityksiä. SuomiMobiilin arvostelun laitteesta voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Tabletti ja Kids cover ovat saatavilla Nokia.com-verkkokaupasta yhteishintaan 169 euroa. Kids cover -suojakuori erikseen saatavilla Nokialta sekä jälleenmyyjien kautta hintaan 29,90 euroa.

Lähde: HMD Globalin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. sairasta

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD