AndroidHMDNokia

HMD Global vahvisti: Nokia 8 saataville Suomessa tänään 579 euron hintaan

HMD Global on tänään ilmoittanut uuden Nokia 8 -puhelimen saatavuudesta ja hinnoittelusta Suomessa. Nokia 8 julkaistiin pari viikkoa sitten Lontoossa ja nyt puhelin on tulossa saataville ensimmäisien maiden joukossa myös Suomeen.

HMD Globalin mukaan Nokia 8:n teräksinen väriversio saapuu Suomessa myyntiin tänään 28. elokuuta ja mattasininen saapuu tarjolle 8. syyskuuta. Muiden väriversioiden kerrotaan tulevan tarjolle myöhemmin. Nokia 8:n suositushinnaksi Suomessa kerrotaan 579 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelin on nyt saataville Elisalta, Telialta, DNA:lta sekä Gigantista ja Verkkokauppa.comista.

Nokia 8:n tärkeimpiä ominaisuuksia ovat erityisesti 5,3 tuuman QHD -tasoinen kosketusnäyttö sekä Qualcommin tuorein Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa puhelin tarjoaa 64 gigatavua, mutta tätä on mahdollista laajentaa muistikortin avustuksella. Nokia 8:ssa on myös Zeiss:n kanssa yhteistyössä kehitetty kaksoiskamera, joka koostuu kahdesta 13 megapikselin sensorista, joista toinen on mustavalkoinen. Myös etukamera on suuruudeltaan 13 megapikseliä. Tarkemmat tiedot puhelimesta voit lukea aikaisemmasta artikkelistamme.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android