HonorYleinen

Honor 200 Lite julkaistiin Euroopassa 329 euron hinnalla – 6,7 tuuman AMOLED-näyttö, Dimensity 6080 -piiri ja 108 megapikselin kamera

Honor 200 Lite

Honor on julkistanut tällä viikolla uuden Honor 200 Lite -puhelimen Ranskassa. Kyseessä on ensimmäinen Honor 200 -malliston puhelin. Puhelin tarjoaa alemman keskihintaluokan ominaisuuksia, mutta ei oikeastaan suuria yllätyksiä.

Puhelimen takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, joka tuo mukanaan geneerisen ilmeen. Etuosaan on tuotu pillerimäinen reikä, joka muistuttaa vahvasti Applen puhelimia. Honor 200 Lite -puhelimen paksuus on vain 6,78 millimetriä ja painoa on 166 grammaa. Väriversioita on kolme kappaletta, jotka ovat vaaleansininen Starry Blue, syaani Cyan Lake sekä musta Midnight Black.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 200 Lite tarjoaa 6,7 tuuman kokoisen AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on 20.1:9-kuvasuhde, Full HD+ -tarkkuus, 2000 nitin kirkkaus sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Näyttö on tasainen ja siinä on todella kapeat kehykset. Näytön yläreunassa on leveä reikä, jossa on siitä huolimatta vain yksi kamera.

Tehoista vastaa MediaTekin Dimensity 6080 -järjestelmäpiiri, joka tarjoilee 5G-yhteydet. Piirissä on kahdeksan ydintä, joista kaksi Cortex-A76-ydintä toimii 2,4 GHz:n kellotaajuudella ja kuusi Cortex-A55-ydintä toimii 2,0 GHz:n kellotaajuudella. RAM-muistia on 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 256 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita on takaosassa on kolme kappaletta, jotka ovat 108 megapikselin pääkamera, 5 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Etuosassa on 50 megapikselin selfiekamera. Akku on kooltaan 4500 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 35 watin teholla.

Käyttöjärjestelmänä on Googlen Android 14, jonka päällä hyrrää MagicOS 8 -käyttöliittymä. Muita puhelimen ominaisuuksia ovat kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija sekä Bluetooth 5.1.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ranskassa Honor 200 Lite -puhelinta myydään 329 euron hintaan. Toistaiseksi Honor ei ole kertonut aikeista tuoda puhelinta myyntiin Suomessa.

Lähde: Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor