Huawei

Honor 7:n sai hyvän vastaanoton Suomessa – myyty jo kuusi kertaa enemmän kuin edeltäjäänsä

IMG_3120Huawei julkaisi viime torstaina Suomessa uuden Honor 7-älypuhelimen, jonka kerrotaan saaneen loistavan vastaanoton Suomen haastavilla markkinoilla. Huawei kertoo varautuneensa Honor 7:n kysyntään jo alunperin ennätysisolla tilauksella, mutta tämä ei näytä riittäneen. Yhtiö kertoo, että julkistusviikonlopun jälkeen uutta puhelinta on haastava enää löytää kivijalkakaupoista. Huawei kertoo myös, että Honor 7 on myyty Suomessa jo kuusi kertaa enemmän kuin edeltäjäänsä Honor 6-mallia vastaavana aikana.
”Viime marraskuussa lanseerattu honor 6 on ollut menestys Suomessa. Tiesimme, että uusi honor 7 on vahva kokonaisuus ja varauduimme lanseeraukseen merkittävällä tilauksella. Myynti lähti odotettua nopeammin liikkeelle ottaen huomioon, että oma honoriin liittyvä mainoskampanjamme on vasta alkamassa myöhemmin tällä viikolla. Olemme reagoineet tilanteeseen saman tien, ja pyrimme saamaan uuden honor 7 -erän maahan niin pian kuin mahdollista taataksemme nopeat toimitukset”, Huawein älypuhelimista vastaava Consumer Device Business -yksikön johtaja Mika Engblom kertoo.
Honor 7 on teknisesti todella hyvällä tasolla, sillä puhelimesta löytyy muun muassa 20 ja 8 megapikselin kamerat, nopea prosessori sekä pitkäkestoinen akku. Puhelimen hinnaksi Huawei on antanut varsin kilpailukykyisen 399 euroa, joten ei ole mikään ihme, että puhelin menee hyvin kaupaksi myös Suomessa.
Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei