HonorYleinen

Honor 90 GT ja Honor Pad 9 esitellään 21. joulukuuta – Ensimmäiset kuvat julkaistiin

Honor 90 GT

Honor on vahvistanut järjestävänsä 21. joulukuuta uusien tuotteiden lanseeraustilaisuuden kotimarkkinoillaan Kiinassa. Yhtiö on jo vahvistanut kaksi tulevaa tuotetta, jotka ovat Honor Pad 9 -tabletti sekä Honor 90 GT -älypuhelin.

Honor 90 GT -puhelinta on odotettu jo pitkään, ja kyseessä pitäisi olla huippusuorituskyvyn tarjoava laite. Muotoilussa ei ole mitään samaa Honor 90 -sarjan muiden puhelimien kanssa, vaan tarjolla on geneerinen laatikkomaisempi toteutus. Ilmettä on pyritty saamaan ”ralliraidoilla”, jotka ovat laitteen takaosassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan puhelimessa olisi tasainen AMOLED-näyttöpaneeli sekä Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri. Honor 90 GT olisi saamassa myös suuren 24 gigatavun RAM-muistin. Honor ei ole vielä itse vahvistanut puhelimen ominaisuuksia, mutta kovin kauaa virallista esittelyä ei tarvitse odottaa.

Honor Pad 9 tullaan julkaisemaan samalla. Honor on jakanut laitteesta kuvan, joka paljastaa mielenkiintoisen muotoilun. Etuosassa on tasapaksut näytön kehykset, mutta takaosassa on pyöreä kamera-alue. Väriversioita näyttää olevan tulossa kolme, jotka ovat vihreä, valkoinen sekä harmaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletin teknisistä tiedoista ei ole juurikaan vuotoja. Nähtävästi laitteessa olisi kahdeksan kaiutinta sekä 8300 milliampeeritunnin kokoinen akku.

Honor saattaa esitellä samaan aikaan myös Honor X50 GT -puhelimen, mutta sitä ei ole vielä erikseen vahvistettu.

Lähde: Weibo 1, 2 (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor