HonorYleinen

Honor Earbuds X5 -kuulokkeet julkaistiin – avoin rakenne ja 27 tunnin akku

Honor Earbuds X5

Honor on esitellyt Kiinassa uusien Honor 90 -sarjan älypuhelimien rinnalla myös uudet Honor Earbuds X5 -kuulokkeet. Uutuuskuulokkeet tarjoavat vaihtoehdon edullisempaan hintapisteeseen, ja erityisesti jos haluaa tulpattoman rakenteen.

Uutuuskuulokkeissa on kerrottu olevan miellyttävä rakenne, joka parantaa käyttökokemusta. Honor Earbuds X5 ei tarjoa tulpallista rakennetta, vaan kuulokkeet ovat rakennettu avoimen toteutuksen ympärille. Kuulokkeista on kaksi väriversiota, jotka ovat perinteinen valkoinen sekä korallinpinkki.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Äänentoisto on suurien 13,4 mm dynaamisien elementtien varassa, joiden luvataan tarjoavan hyvän äänentoiston. Honorin mukaan äänessä on bassoa ja kokonaisuus on rikas. Melunvaimennusta ei ole mukana, mutta Honor tarjoaa puheluissa kuitenkin melunvaimennuksen. Kuulokkeet on varusteltuna myös taajuuskorjaimella.

Yhteys muodostetaan Bluetooth 5.3 -yhteyden ylitse ja tuettuna on yhteys kahteen laitteeseen samaan aikaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Earbuds X5 -kuulokkeille luvataan 27 tunnin akunkesto, joka on saavutettu laskemalla yhteen myös latauskotelon akku. Kuulokkeissa itsessään on 4 tunnin toistoaika. Kuulokkeissa on 30 milliampeeritunnin akut ja latauskotelossa on 410 milliampeeritunnin akku. Lataus tapahtuu USB-C-liittimen kautta.

Kuulokkeissa on panostettu kevyeen ja kompaktiin rakenteeseen, sillä mitoiksi on ilmoitettu 38,82 x 18,6 x 16,81 millimetriä ja yhden kuulokkeen paino on vain 3,8 grammaa. Honor Earbuds X5 ei ole millään tasolla vedenkestävä.

Kiinassa kuulokkeet maksavat 299 juania, joka vastaa 39 euroa.

Lähde: Honor Earbuds X5

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor