HonorYleinen

Honor julkistaa uusia tuotteita 18. maaliskuuta – Tulossa Honor Magic6 Ultimate ja Magic6 RSR Porsche Design

Honor kertoi jo helmikuun lopulla MWC-messuilla, että yhtiöltä on tulossa uusia lippulaivatuotteita jo maaliskuun aikana. Tänään on vahvistettu tarkka julkaisupäivä, sillä Weibo-palvelussa jaetun vihjauksen mukaan uutuuksia on tulossa 18. maaliskuuta.

Tilaisuuden aikana on vahvistettu nähtävän uusi Honor Magic6 Ultimate -puhelin, joka tulee saamaan uudistetun ulkonäön. Takaosassa on pyöreän kamera-alueen sijasta nyt neliömäinen kameratoteutus pyöristetyillä kulmilla. Mukana on myös hieman Porsche Design -muotoilua, sillä kamera-alueesta näyttää lähtevän metalliset korostukset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor puhuu vihjailussa erityisesti Magic6 Ultimatesta, mutta myös vahvistaa erillisen Porsche Design -version. Honor on kertonut Magic6 RSR Porsche Design -puhelimen olevan tulossa, joten se nähdään samaan aikaan. 18. maaliskuuta tullaan esittelemään Kiinassa myös MagicBook Pro 16 -läppäri.

Tarkempia tietoja Honorin uutuuksista saadaan varmasti vielä ennen julkaisua, mutta viimeistään vasta 18. maaliskuuta. Kyse on Kiinan julkaisusta, joten vielä ei ole tietoa tuleeko puhelimet myyntiin myöhemmin Euroopassa.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor