HonorYleinen

Honor julkisti MagicOS 8.0 -ohjelmiston nyt myös globaalisti – uutuuksina MagicLM, Magic Capsule ja Magic Portal

Honor Magic6 Pro on ensimmäinen puhelin globaaleilla markkinoilla, johon MagicOS 8.0 -ohjelmisto on esiasennettuna. Kyseessä on Android 14 -versioon perustuva ohjelmisto, joka tuo mukanaan muutamia parannuksia Honorin omaan käyttöliittymäkokemukseen.

Android 14 -pohjainen MagicOS 8.0 -ohjelmisto tuo mukanaan muun muassa intentiopohjaisen kokemuksen. Honor muuttaa puhelimiensa käyttäjäkokemusta, esitellen kokonaan uusia, monimuotoisia tapoja ihmisten vuorovaikutukseen älylaitteidensa kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor esitteli myös MagicLM:n, ja kyseessä on yhtiön oma laitteessa itsessään toimiva suuri kielimalli, jossa on seitsemän miljardia parametria. Honorin mukaan MagicLM toimii ”MagicOS:n sisällä” parantaakseen alustatason tekoälyn kykyä ymmärtää käyttäjän aikeita ja tarjota siten parhaan mahdollisen kokemuksen.

Parannetulla Magic Capsulella ja Magic Portalilla, tarjotaan käyttäjille personoidumpi ja intuitiivisempi kokemus. Yksinkertaisella napautuksella näytön yläosassa olevaa ilmoitusbanneria, Magic Capsule laajenee tarjoamaan lisätietoja ja liittyviä vaihtoehtoja, antaen käyttäjille välittömän pääsyn olennaisiin resursseihin ja poistaen tarpeen navigoida useiden sovellusten läpi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Magic Portal hyödyntää tekoälyä ymmärtääkseen käyttäjän viestintää ja käyttäytymistä, virtaviivaistaen monimutkaiset tehtävät yhden vaiheen prosessiksi. Esimerkiksi Magic Portalin tekoäly tunnistaa nopeasti osoitteet tekstiviestissä ja ohjaa käyttäjät Google Mapsiin, mahdollistaen vaivattoman navigoinnin. Magic Portal toimii muun muassa TikTokin ja Facebookin palveluiden kanssa. Honorin mukaan Magic Portal tukee yli 100 maailmanlaajuisesti käytetyintä sovellusta.

Käyttöliittymään itsessään Honor on tehnyt myös muutamia pieniä uudistuksia. MagicOS 8.0 tuo mukanaan uuden lukitusnäytön, joka voi muokata aikaisempaa henkilökohtaisemmaksi. Mukana on myös erilaisia tiloja, joilla puhelimen alkunäyttöä voi muokata.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor on myös jakanut tietoja päivityksen saatavuudesta vanhemmille puhelimille. Aikaisemmin helmikuussa julkaistun aikataulun mukaan MagicOS 8.0- ja Android 14 -päivitystä voi odottaa ensimmäisiin puhelimiin 12. huhtikuuta. Honor päivittää ensin vanhemmat lippulaivapuhelimet, jonka jälkeen päivityksiä jaetaan vuoden 2024 aikana useille muillekin malleille. Tarkempia tietoja saatavuudesta löytää aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor