HonorYleinen

Honor julkisti vihjailevan videon taittuvanäyttöisestä Magic V -puhelimesta – vahvistus muutamalle yksityiskohdalle

Honor Magic V

Honor vihjaili jo aikaisemmin yhtiön ensimmäisestä taittuvanäyttöisestä älypuhelimesta, joka kantaa nimeä Honor Magic V. Toistaiseksi puhelimen virallista julkaisupäivää ei ole paljastettu, mutta tänään laitteesta on julkaistu virallinen vihjaileva video, joka antaa esimakua laitteesta.

Taittuvanäyttöisessä puhelimessa Honor on ottanut vastaavan lähestymistavan kuin Samsung Galaxy Z Fold 3 -puhelimessa. Puhelimen sisäpuolelta löytyy kookkaampi näyttö ja ulkopuolella on perinteisempi näyttö. Nähtävästi Honor Magic V -mallissa on paljon samaa kuin Huawein aikaisemmin tämän vuoden aikana julkaisemassa Mate X2 -puhelimessa. Honorin on odotettu kuitenkin tehneen muutamia ulkoisia muutoksia, mutta myöskin tekniikkaa on päivitetty paremmaksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Magic V

Honor Magic V

Videolta nähdään, että Honor Magic V:n toteutuksessa on käytetty monimutkaista saranamekanismia ja etuosassa olevassa näytössä on keskitetty etukamerareikä. Puhelimen ollessa suljettuna ei puhelimen väliin jää minkäänlaista rakoa, vaan Honor on pystynyt saranan avulla minimoimaan sen. Videolta voidaan myöskin nähdä, että takaosan kamera-alue on hieman ulkoneva ja se on kulmista pyöristetty. Honor Magic V tulee olemaan huippuluokkainen, sillä laite on rakennettu pääosin metallista ja lasista. Takaosan lasissa on pystysuuntaisia juovia, jotka tuovat tyylikkyyttä.

Honor Magic V

Honor Magic V

Honorin toimitusjohtaja George Zhao on jo aikaisemmin todennut Honor Magic V -puhelimen muotoilun olevan ”erittäin upea”, joten muotoilun osalta on lupa odottaa tyylikästä ratkaisua. Puhelimen on vahvistettu asettuvan lippulaivaluokkaan. Huhuissa puhelimeen on odotettu Qualcommin tuoreinta Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiriä.

Toistaiseksi Honor Magic V -puhelimen tarkkaa julkaisupäivää ei ole vahvistettu. Raporttien mukaan julkaisua kannattaa odottaa virallisesti tammikuussa 2022. Honorin julkaiseman videon voi katsoa alapuolelta.

Lähde: Weibo (Honor, kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor