HonorYleinen

Honor vahvisti: Uusi Honor 90 julkaistaan globaaleille markkinoille 6. heinäkuuta Pariisissa

Honor on julkistanut jo Euroopan markkinoille Honor 90 Lite -älypuhelimen, mutta pian julkaistaan myös Honor 90. Kyseessä on uusin tulokas yhtiön numerosarjaan, johon nähtiin viime vuonna Honor 70 -puhelin. Uutuusversion julkaisupäivä on nyt vahvistettu.

Honor on kertonut sosiaalisen median kanavissaan järjestävänsä Honor Summer Launch Event -tapahtuman Pariisissa 6. heinäkuuta. Tilaisuudessa on vahvistettu nähtävän Honor 90 -puhelin, josta on julkaistu samalla myös kuva. Honor 90 tulee nähtävästi olemaan samanlainen kuin Kiinan markkinoilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 90

Koska julkaisutilaisuus pidetään Euroopassa, niin Honor 90 -puhelimen voidaan olettaa tulevan samoihin aikoihin tarjolle myös Suomessa. Honor aikaistaa numerosarjalaisen julkaisua selvästi globaaleilla markkinoilla, sillä Honor 70 nähtiin myynnissä syyskuussa 2022 ja Honor 50 vastaavasti marraskuussa 2021.

Honor 90 -puhelimessa on 6,7 tuuman OLED-näyttöpaneeli, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus sekä 1600 nitin kirkkaus. Tehoista on vastaamassa Snapdragon 7 Gen 1 -järjestelmäpiiri. Takaosassa on 200 megapikselin kolmoiskamera ja akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia. Tarkemmat tiedot puhelimesta löytyvät aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor