HonorYleinen

Honor, mikä on tämä? Honor X50i+ 5G -puhelimeen on haettu inspiraatiota OnePlussalta ja Applelta – Julkaisu 10. marraskuuta

Honor X50i+ 5G

Honor tulee julkaisemaan uuden Honor X50i+ 5G -älypuhelimen 10. marraskuuta. Kyseessä on uusi edullisemman hintapisteen älypuhelin. Jo julkaistujen kuvien perusteella kyseessä olisi toteutukseltaan hieman erilainen, mitä on Honorilta aikaisemmin nähty.

Muotoilun osalta Honor X50i+ 5G tulee ottamaan inspiraatiota niin OnePlussalta kuin Appleltakin. Takaosassa on pyöreä kamera-alue, joka on OnePlussan tyylisesti toteutettu laitteen reunaan. Kameroita on kolme kappaletta, joiden rinnalla on LED-salamavalo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yleinen muotoilu näyttää olevan Applen tyylisesti kulmikas, sillä käytössä on tasaiset kehykset sekä pinnat. Etuosaltaan puhelimessa on myös tuttua Applea, sillä nähtävästi Honor tarjoaa laitteessa pillerimäisen lovitoteutuksen. Kuvien perusteella näytössä on myös melko kapeat kehykset.

Honor X50i+ 5G on tulossa myyntiin ainakin vaaleanpunaisena sekä sinisenä. Tietojen mukaan laitteessa olisi 2,4 GHz:n kellotaajuudella toimiva järjestelmäpiiri, 4500 milliampeeritunnin akku sekä 35 watin pikalataus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OLED-näyttö tulee olemaan 6,7 tuuman kokoinen ja siinä on 2412 x 1080 pikselin tarkkuus. Muita Honor X50i+ 5G -puhelimen ominaisuuksia kerrotaan olevan 108 + 2 megapikselin takakamerat sekä 8 megapikselin etukamera. Sormenjälkilukija sijaitsee kyljessä.

Tarkemmat tiedot Honor X50i+ 5G -puhelimesta saadaan 10. marraskuuta. Laite on suunnattu Kiinan markkinoille, mutta myöhemmin se voidaan nähdä myös globaalisti myynnissä eri mallinimellä.

Lähde: Mydrivers.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor