HTCYleinen

HTC 10 vihdoinkin todellisuutta, Snapdragon 820, 12MP kamera ja 5.2-tuuman Super LCD näyttö

HTC 10_GroupShot_Silver Front

HTC on julkistanut kauan odotetun HTC 10 -älypuhelimen. HTC 10 on ulkonäöltään lähempänä yhtiön todella suosittua M7-mallia, mutta uusia ominaisuuksia löytyy, niin ulkoa, kuin sisältä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HTC 10:ssä on 5.2-tuuman Super LCD 5 QHD-näyttö, Snapdragon 820 järjestelmäpiiri, 4GB RAM muistia, 32GB sisäistä muistia(laajennettavissa muistikortilla 2TB asti). Puhelimen muotoilu on herättänyt kiivasta keskustelua, mm. puhelimen leikkaukset ovat liian isot ja näyttävät hassuilta, monet ovat kertoneet. Puhelimesta löytyy myös 12MP kennolla varustettu takakamera ja 5MP kenno edestä. HTC 10:n akku on 3000mAh. Painoa puhelimella on 161 grammaa, muut mitat ovat seuraavat: Pituus: 145.9mm Leveys: 71.9mm Paksuus: 9.0mm.

Puhelimen käyttöjärjestelmänä on Android 6.0.1 Marshmallow. Puhelimesta ei valitettavasti löydy etukaiuttimia, vaan kaiutin on tällä kertaa sijoitettu puhelimen alaosaan. Puhelin tulee markkinoille kolmena eri värivaihtoehtona Carbon Grey, Glacier Silver ja Topaz Gold.

HTC 10 on nyt ennakkotilattavissa 749€ hintaan, HTC:n verkkosivuilta ja toimitukset alkavat Huhti – Toukokuussa.

Toni Aaltonen
Toni Aaltonen on kokenut teknologiabloggaaja; hänellä on ollut monia blogeja ja suosituin niistä on ollut JollaSuomi. Tonin apuna kirjoittamisessa on noin kymmenen vuoden aikana haalittu kokemus teknologiasta

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:HTC