AndroidHTCYleinen

HTC julkaisee tänään uuden One A9 -puhelimen – ”tarpeeksi vahva korvatakseen iPhone 6S:n”

htc-one-a9-01

Viime vuosina HTC ei ole saanut myytyä puhelimiaan toivotulla tavalla, joka on näkynyt yhtiön tuloksessa. HTC:n nykyinen lippulaivapuhelin One M9 ei ole saanut yhtiön kurssia kääntymään, vaikka sitä odotettiinkin. Nyt HTC on muuttanut hieman strategiaansa, sillä yhtiö julkaisee myöhemmin tänään suoran kopian Applen iPhone 6 -puhelimista. Tänään julkaistava puhelin tulee kantamaan nimeä HTC One A9.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimesta vuotaneet kuvat paljastavat meille, että ulkoisesti ja jopa värimaailmoiltaan puhelin vastaa täydellisesti Applen iPhone 6 -puhelimia, lukuunottamatta kameran sijoittelua.

HTC:n tänään julkaistava One A9 tulee asettumaan 450 euron hintaluokkaan ja laitteen sisältä odotetaan löytyvän Snapdragon 617 kahdeksanytiminen prosessori sekä 2 tai 3 gigatavua RAM-muistia, mallista riippuen. Puhelimesta kerrotaan tulevan saataville myös 16 ja 32 gigatavun sisäisellä muistilla varustellut versiot. One A9 sisältää myös 5-tuuman Full HD-tasoisen kosketusnäytön. Kameroina puhelimissa kerrotaan toimivan 13 megapikselin takakamera sekä 4 megapikselin selfie-kamera. Puhelimeen odotetaan myös 2150 milliampeeritunnin akkua sekä uusinta Android 6.0 -käyttöjärjestelmää.

htc_a9_renders_price_02

Yhtiön toimitusjohtajan kerrotaan lähettäneen kirjeen työntekijöilleen, jossa kerrotaan, että tuleva One A9 on tasapainoinen ratkaisu, jossa yhdistyvät kauneus, yksinkertaisuus ja suorituskyky ja, että puhelin tulee olemaan tarpeeksi vahva korvatakseen iPhone 6s:n. Kirjeessä kerrotaan myös olleen, että HTC on tunnistanut enemmistön ongelmista, jotka johtivat siihen tilaan, missä yhtiö tällä hetkellä on.

Lähde

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android