AndroidHTCYleinen

HTC:n tulevan One X9 -puhelimen ominaisuudet ja kuvat paljastuivat

htconex9tenaaleaktitle-630x519Kiinan televalvontaviranomainen TENAA on julkaissut tietoja HTC:n tulevasta puhelimesta. Uutisoimme jo aiemmin tulevasta HTC One X9-puhelimesta, mutta nyt viimeistään puhelimen teknisiä tietoja voidaan pitää varmana, sillä TENAAN raportit paljastavat puhelimesta paljon tietoja. Samalla paljastui myös puhelimen ulkomuidot, sillä raporteista löytyneet kuvat paljastavat, että puhelin tulee olemaan jälleen paljolti Applen iPhone 6 -puhelimien näköinen.

TENAAN tiedot osoittavat, että laitteesta löytyy 2,2 GHz:n kahdeksanydin prosessori ja kaksi gigatavua RAM-muistia. Puhelimesta kerrotaan myös löytyvän suurehko 5,5-tuuman Full HD -tasoinen näyttö. One X9:n kerrotaan myös saavan 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa, jota voidaan laajentaa muistikortilla. Puhelimen korrotaan pitävän sisällään 3000 milliampeeritunnin akun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samalla listaus kertoo myös, että One X9 tulee pitämään sisällään 13 megapikselin takakameran sekä 5 megapikselin etukameran. Puhelimen kerrotaan painavan 174 grammaa ja mitoiksi on ilmoitettu 153,2 × 75,9 × 7,99 mm.

HTC One X9 kerrotaan näkevän virallisesti päivänvalon vasta ensi vuoden alussa, muutama kuukausi ennen yhtiön One M10:n huippupuhelimen julkaisua.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android