HuaweiYleinen

Huawei aloitti 179 euron hintaisen Huawei Y6p -älypuhelimen myynnin Suomessa

Huawei Y6p

Huawei on ilmoittanut tänään, että yhtiön edullisen hintapisteen Huawei Y6p -älypuhelin on tuotu Suomessa myyntiin. Huawei Y6p julkaistiin jo viime toukokuussa valikoiduilla markkina-alueilla, mutta nyt se on vihdoin saatavissa tyylikkäissä väriversioissa myös Suomessa.

Huawei Y6p tarjoaa näytön, joka on kooltaan 6,3 tuumaa ja se perustuu LCD-tekniikkaan. Näytössä on HD+ -tarkkuus sekä pisaramainen loviratkaisu. Tehoista huolehtii MediaTek Helio P22 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on RAM-muistia 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa vastaavasti 64 gigatavua. Akunkesto on 5000 milliampeeritunnin varassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita Huawei on laittanut puhelimen takaosaan peräti kolme kappaletta, ja ne ovat 13 megapikselin pääkamera, 5 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamera. Etuosassa on 8 megapikselin selfiekamera. Huawei Y6p on varusteltuna avoimeen lähdekoodiin pohjautuvalla Android 10 -käyttöjärjestelmällä, jonka päällä toimii EMUI 10 -käyttöliittymä. Puhelimessa on siis AppGallery-sovelluskauppa Google Playn tilasta.

Huawei Y6p on nyt myynnissä Suomessa valikoiduilla jälleenmyyjillä ja sen hinta asettuu 179 euroon. Puhelin on tarjolla kolmessa värissä, jotka ovat violetti, vihreä ja musta.

Lähde: Huawein tiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei