HuaweiYleinen

Huawei Band 8 -aktiivisuusranneke julkaistiin – kahden viikon akku ja parannuksia unen seurantaan

Huawei Band 8

Huawei on esitellyt kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden Huawei Band 8 -aktiivisuusrannekkeen. Kyseessä on uusin versio Huawein suositusta edullisemmasta puettavasta älylaitteesta, joka voidaan nähdä myös globaalisti myynnissä myöhemmin.

Uutuusversiossa on panostettu erityisesti uusittuun ja kevyeen muotoiluun, vaikka teknisesti laite on pitkälti edeltäjänsä kaltainen. Aktiivisuusrannekkeen runko on vain 8,99 millimetriä paksu ja se on ainoastaan 14 gramman painoinen. Aktiivisuusrannekkeen valmistusmateriaalina on käytetty vahvistettua polymeerikuitua. Huawei on tehnyt Band 8 -laitteesta myös 5 ATM -luokituksen mukaisesti vedenkestävän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Band 8

Huawei Band 8:ssa on suuri 1,47 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on 368 x 194 pikselin tarkkuus. Näyttöä on suojaamassa 2,5D-lasipinta ja Huawei on pyrkinyt minimoimaan näytön kehykset. Laitteesta on kolme väriversiota, jotka ovat vihreä, pinkki sekä musta.

Rannekkeeseen on saatu monipuoliset urheilu- ja terveysominaisuudet, kuten Huawein älykelloissakin. Tuettuna on jatkuva sykkeen seuranta, unen seuranta, veren happipitoisuuden seuranta sekä stressin mittaus. Päivitettynä toimintona Huawei Band 8 tarjoaa TruSleep 3.0 -tekniikan, jonka luvataan seuraavan unta aikaisempaa tarkemmin. Huawei Band 8 tukee 100 urheilutilaa, joita ovat muun muassa juoksu, uinti, pyöräily ja rullaluistelu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkesto on parhaimmillaan 14 päivää, eli kaksi viikkoa. Säännöllisellä käytöllä akun luvataan kestävän 9 päivää. Akku on kooltaan 180 milliampeerituntia. Huawein mukaan laitetta ladataan magneettisella latausalustalla. Aktiivisuusrannekkeesta on myös NFC-versio, joka tukee Kiinassa lähimaksua.

Käyttöjärjestelmänä toimii Huawein itse kehittämä HarmonyOS 3.0.

Kiinassa Huawei on ilmoittanut Band 8:n hinnaksi 269 juania ja NFC-versio maksaa 309 juania. Hinnat ovat suoraan muunnettuna 36 euroa sekä 41 euroa.

Huawei Band 8

Lähde: Huawei Band 8 -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei