HuaweiYleinen

Huawei esitteli FreeBuds Studio -kuulokkeet – huippuluokan äänentoisto ja aktiivinen taustamelun vaimennus

Huawei on julkaissut tänään uusien Mate 40 -malliston huippupuhelimien rinnalla myöskin uudet huippuluokan FreeBuds Studio -kuulokkeet, jotka ovat samalla myös ensimmäiset Huawein sangalliset ja korvat peittävät FreeBuds-kuulokkeet.

FreeBuds Studio -kuulokkeissa on dynaamiset elementit, joiden halkaisija on 40 mm. Kuulokkeissa on myös Kirin A1 -järjestelmäpiiri, jonka pitäisi pystyä optimoimaan äänenlaadun erinomaiseksi. Kuulokkeiden yksi kohokohta on aktiivinen taustamelun vaimennus. Huawein mukaan taustamelun vaimennuksen pitäisi pystyä vähentämään ympäristön meluja jopa 40 desibelillä. FreeBuds Studio -kuulokkeiden ulkopuolelle on saatu myös erillinen painike melunvaimennukselle, josta ominaisuus voidaan aktivoida tai ottaa pois käytöstä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeissa on suuri 410 milliampeeritunnin akku, jonka luvataan tarjoavan jopa 20 tunnin akunkesto musiikkia kuunnellessa. Kuulokkeita ladataan USB-C-tyypin liitännän kautta, ja latausaika on noin 70 minuuttia. 10 minuutin latauksella FreeBuds Studio -kuulokkeilla pystytään kuuntelemaan 5 tuntia musiikkia.

FreeBuds Studio -kuulokkeet tukevat myös nopeaa parinliitosta Huawein omien puhelimien kanssa, joissa on vähintään EMUI 10 -käyttöliittymä. Kuulokkeiden yhteydestä on vastaamassa Bluetooth 5.2 -versio. FreeBuds Studio -kuulokkeet painavat 265 grammaa.

Euroopassa FreeBuds Studio -kuulokkeet tulevat saataville kahdessa värissä, jotka ovat musta ja kultainen. Kuulokkeiden keskimäärinen jälleenmyyntihinta on 299 euroa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei