HuaweiYleinen

Huawei FreeClip -kuulokkeet julkaistiin 199 euron hinnalla – Uudenlainen toteutus parantaa käyttömukavuutta

Huawei FreeClip

Huawei on tänään esitellyt uudenlaiset FreeClip-kuulokkeet, jotka ovat selvästi muista yhtiön kuulokkeista poikkeavat. Kyseessä ovat avoimella rakenteella varustellut kuulokkeet, joihin on tuotu mukaan hieman korvakorumainen tyyli.

FreeClip-kuulokkeet kuuluvat Huawein puettavien laitteiden Fashion Forward -tarjontaan. Huawei kertoo uutuuslaitteen olevan vastaus käyttäjille, jotka haluavat nappikuulokkeet, jotka mahdollistavat pysymisen tietoisena ympäristöstä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeet koostuvat kolmesta osasta, jotka ovat korvan sisälle tuleva pallo, korvalehden taakse tuleva pavunmuotoinen osa sekä nämä kaksi osaa pysyvät yhdessä joustavan liittimen myötä. Huawei kertoo myös, että FreeClip on alan ensimmäinen open-ear-tyylinen laite, joka ei tee eroa vasemman ja oikean korvan välillä.

Äänentoistosta vastaa Huawei Sound, jonka luvataan mahdollistavan erinomaisen kuuntelukokemuksen. Kaiutinelementit ovat 10,8 millimetrin kokoiset ja ne tarjoavat suoran ääniyhteyden korvaan uudenlaisen toteutuksen ansiosta. Huawei lupaa tekoälyn parantavan  kuulokkeiden tarjoamaa äänentaltiointia puheluiden aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tekniikan osalta Huawei on kertonut kuulokkeiden tarjoavan 32 tunnin akunkeston latauskotelon kanssa. Kuulokkeet latautuvat tyhjästä täyteen 40 minuutissa ja 10 minuutin pikalataus tuo mukanaan virtaa 3 tunniksi. Kuulokkeissa on 55 milliampeeritunnin akku ja latauskotelossa on 510 milliampeeritunnin akku. Tuettuna on langaton lataus.

Kuulokkeisiin on saatu myös IP54-luokituksen mukainen roiskevedenkestävyys. Kuulokkeet painavat 5,6 grammaa ja latauskotelo vastaavasti 45,5 grammaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei FreeClip -kuulokkeet tulevat Euroopassa saataville joulukuun lopulla 199 euron suositushinnalla. Tarjolla on kaksi väriversiota, jotka ovat violetti ja musta. Saatavuudesta Suomessa ei ole tietoa.

Lähde: Huawei FreeClip -tuotesivu (saksaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei