AndroidHuaweiYleinen

Huawei Nova 2 ja Nova 2 Plus julkaistiin Kiinassa

Huawei on esitellyt Kiinassa kaksi uutta puhelinta yhtiön Nova-mallistoon. Uutuuspuhelimet ovat odotetusti Nova 2 ja Nova 2 Plus. Laitteet ovat metallisia ja valikoima koostuu useista jo Huawei P10:ssä nähdyistä väreistä. Nova 2 -puhelimissa on myös kaksoiskamerat sekä suuret etukamerat.

Nova 2 on puhelimista pienempi ja halvempi. Siinä on 5 tuuman Full HD -näyttö, Huawein oma Kirin 659 -järjestelmäpiiri sekä 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa puhelin tarjoaa 64 gigatavua ja laitteen takaa löytyvä kaksoiskamera rakentuu 12 ja 8 megapikselin kennoista. Etukamera Nova 2:ssa on huimat 20 megapikseliä ja akun kerrotaan olevan 2950 milliampeerituntia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimista suurempi on tietysti Nova 2 Plus, joka rakentuu 5,5 tuuman Full HD -näytön ympärille. Puhelimessa on myös 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä suurempi 3340 milliampeeritunnin akku. Muuten Nova 2 ja Nova 2 Plus ovat identtiset.

Huawei tuo uutukaiset myyntiin Kiinassa viidessä värissä, jotka ovat vihreä, kulta, ruusukulta, sininen ja musta. Puhelimet ovat saatavilla kuitenkin vasta 16. kesäkuuta ja Nova 2:n kerrotaan maksavan 2499 juania, eli noin 335 euroa ja Nova 2 Plussan 2899 juania, eli noin 390 euroa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android