HuaweiYleinen

Huawei P Smart 2021 julkaistiin – varusteltu 48 MP neloiskameralla sekä 5000 mAh akulla

Huawei on julkaissut jälleen uuden älypuhelimen valikoiduilla markkinoilla, joka kantaa nimeä Huawei P Smart 2021. Kyseessä on myös täysin sama laite, joka tullaan tuntemaan Huawei Y7a -älypuhelimena joissain maissa. Suomessa Huawei on jo aikaisemmin kertonut tuovansa uuden P Smart 2021 -puhelimen myyntiin loppuvuoden aikana.

Huawei P Smart 2021 tarjoaa suuren 6,67 tuuman Full HD+ -tasoisen näyttöpaneelin, joka perustuu LCD-tekniikkaan. Näytön yläreunaan on saatu keskitetysti reikä etukameraa varten. Tehoista on vastaamassa Huawein itse kehittämä kahdeksanytiminen Kirin 710A -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Huawei on varustellut laitteen myös muistikorttipaikalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita Huawei P Smart 2021 -mallin takaosaan on saatu tällä kertaa neljä kappaletta, jotka ovat 48 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 2 megapikselin syvyysterävyyskamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Kameran yksi ominaisuuksista on Super Night Shot -kuvaus, jonka avulla pystytään taltioimaan parempia yökuvia kehittyneiden tekoälyalgoritmien avulla. Etuosassa on vain yksi 8 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Akunkesto on suuren 5000 milliampeeritunnin akun varassa, joka takaa erinomaisen käyttöajan. Huawei P Smart 2021 on varusteltuna myöskin 22,5 watin SuperCharge-pikalatauksella, joka takaa erittäin nopean lataamisen. Muita puhelimen ominaisuuksia ovat USB-C-tyypin latausliitin, 3,5 millimetrin kuulokeliitin sekä kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttöjärjestelmänä P Smart 2021 -mallissa toimii Android 10, jonka päällä hyrrää Huawein oma EMUI 10.1 -käyttöliittymä. Puhelimessa ei ole luonnollisestikaan Googlen palveluita tai Google Play -sovelluskauppaa, vaan laitteeseen on esiasennettuna Huawei Mobile Services -palvelut sekä AppGallery-sovelluskauppa.

Uutuuspuhelin on julkaistu kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, vihreä sekä vaaleanpunainen. Toistaiseksi Huawei ei ole vahvistanut P Smart 2021 -mallin hinnoittelua, mutta siitä tullaan tiedottamaan todennäköisesti lähipäivien aikana.

Lähde: Huawei P Smart 2021 -tuotesivu (viroksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

3 Kommenttia

  1. Redmi 9 Note Pron kilpailija, ilman Googlen palveluita tosin.

    1. Mietippä sitä vaan.⬆️

  2. Samoin. ⬆️

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei