HuaweiYleinen

Huawei P9 Liten 3D-mallinnos vuosi nettiin videon kera

huawei_p9_lite_render_onleakHuawei tulee julkaisemaan parin viikon päästä uuden Huawei P9 -malliston, johon odotetaan lukeutuvan jopa neljä eri mallia, jotka kerrotaan olevan Huawei P9, Huawei P9 Pro, Huawei P9 Lite sekä Huawei P9 Max.

Nyt Twitteristä tuttu vuotaja OneLeaks on onnistunut saamaan käsiinsä Huawei P9 Lite -mallin 3D-mallinnuksen. OneLeaks on julkaissut Twitter-tilillänsä kuvan puhelimesta, josta laiteen muotoilu ja mitat tulevat hyvin selväksi. OneLeaks on ladannut myös YouTubeen videon, jossa Huawei P9 Lite 3D-mallinnos esittäytyy.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Normaalin Huawei P9 -puhelimen erikoisuuksiin odotetaan lukeutuvan kaksoiskamera, mutta nyt vuotaneiden kuvien perusteella ainakin Huawei P9 Lite tulisi saamaan vain yhden kameran. Kuvat vahvistavat huhun, että Huawei P9 Liten takapuolella olisi sormenjälkilukija. Muihin Huawei P9 Liten ominaisuuksiin odotetaan lukeutuvan 5,2-tuuman näyttö, USB-C-tyypin latausliitin, Snapdragon 650-järjestelmäpiiri, 2 gigatavua RAM-muistia sekä 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Huawei tulee pitämään Lontoossan 6. huhtikuuta lehdistötilaisuuden, jossa odotetaan esiteltävän Huawei P9 -mallisto.

Lähde: OneLeaks

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei