AndroidHuaweiYleinen

Huawei Suomi etsii Honor 6 -omistajia testaamaan uutta Marshmallow-päivitystä

12485956_1027315287334903_3478142303339865385_o (1)

Huawei aloitti tänään Facebook-sivuillansa etsimään halukkaita testaajia uudelle Honor 6 Android Marshmallow-päivitykselle. Uusi päivitys sisältää uusimman Android 6.0 -version. Päivitys on vielä Beta-testausvaiheessa, joten se saattaa sisältää vielä ongelmakohtia sekä vikoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mikäli haluaa päästä testaamaan Honor 6:lle suunnattua uusinta Android-versio päivitystä, niin Huawei Suomi pyytää lähettämään heille viestiä osoitteeseen [email protected]. Päivityksen saamiseen tarvitsee lähettää oma nimi sekä puhelinnumero ja sekä puhelimen IMEI-numero ja nykyinen puhelimen ohjelmistoversio kyseiseen sähköpostiosoitteeseen. Tarkemmat ohjeet löydät alta tai Huawei Suomen virallisilta Facebook-sivuilta.

”Huomio arvoisat Honor 6:n omistajat!

Haluamme kutsua kaikki halukkaat kokeilemaan Honor 6:lle pian saapuvaa Marshmallow-päivitystä. Kyse on siis Beta-testausvaiheesta, jossa käyttäjät pääsevät kokeilemaan uutta järjestelmäversiota ja antamaan meille palautetta – näin voimme varmistaa ohjelmiston laadun ja tehdä mahdollisia korjauksia.

Mikäli olet kiinnostunut ottamaan osaa uuden päivityspaketin testaukseen, pyydämme sinua lähettämään seuraavat tiedot meille sähköpostitse osoitteeseen: [email protected].
-Nimesi
-Puhelinnumerosi (Vapaaehtoinen)
-Puhelimesi IMEI numero (Asetukset->Tietoja puhelimesta->Tila)
-Nykyinen ohjelmistoversiosi

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään keskiviikkona 20.1.2016. Lähetämme ohjeet sähköpostitse, kun päivityspaketti on valmis ladattavaksi. Palautteesi on meille tärkeää, jotta voimme parantaa järjestelmämme laatua ja palvella suomalaisia asiakkaitamme paremmin. Lisäksi palautetta antaneiden kesken arvomme Huawei-tuotepaketin!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ystävällisin terveisin, Huawei Suomi”

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android