HuaweiYleinen

Huawei tuo Suomessa myyntiin Honor 5X ja Honor 7 Premium -puhelimet

ac7096a683ccf146_org

Huawei on tänään kertonut tuovansa Suomessa myyntiin kaksi uutta Honor -malliston jäsentä. Honor 5X ja Honor 7 Premium tulevat Suomessa myyntiin tämän viikon perjantaina, eli 12.2.2016.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei julkaisi Honor 5X:n Kiinassa jo lokakuun lopulla ja kansainväliselle yleisölle puhelinta esiteltiin Las Vegasissa tammikuussa. Honor 5X keskeisimpiin ominaisuuksiin lukeutuu 5,5 -tuuman Full HD tasoinen kosketusnäyttö sekä 13 ja 5 megapikselin kamerat. Puhelin rakentuu kokonaan metallista ja puhelimesta löytyy sormenjälkilukija.

”Honor 5X:n muotoilutiimi on saanut inspiraationsa Espanjan Bilbaon Guggenheim-museosta. Harjattua metallia oleva, keraamisella pinnoitteella suojattu kuori kaareutuu kauniisti 5,5-tuumaisen näytön ympärille. Kultaisena, hopeisena ja grafiitinharmaana saatava puhelin istuu miellyttävästi käteen.

Honor 5X:ssä on toisen sukupolven kehyksetön sormenjäljenlukija, joka toimii tarkasti ja avaa puhelimen jopa 0,5 sekunnissa, sijoittuu puhelimen selkäpuolelle. Lukija on mukautuva, ja skannaustarkkuus paranee ennestään sen käytön myötä. Honor 5X:n sormenjälkilukijan voi asentaa tunnistamaan eri sormenjäljet, jolloin laite aktivoi suoraan kullekin sormenjäljelle ohjelmoidun toiminnon tai sovelluksen.”

9f81aa307b9d08ed_org

Honor 5X:ssä on kahdeksanytimen, 1,5 GHz:n Qualcomm Snapdragon 616 -järjestelmäpiiri sekä 3000 milliampeerin akku. Puhelimessa on yhteensä kolme korttipaikkaa, nano- ja Micro SIM -korttipaikkojen lisäksi puhelimessa on erillinen paikka Micro-SD-kortille. Käyttöjärjestelmänä Honor 5X:ssä on Google Android 5.1. Suomeen myyntiin tulee 2 GB:n RAM-muistilla ja 16 GB:n sisäisellä varustettu versio. Puhelimen hinta on 299 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Huawein tuotevalikoima maailman kolmanneksi suurimpana puhelinvalmistajana on monipuolinen. Meillä on tavoitteena tarjota hinta-laatusuhteeltaan kilpailukykyisiä laitteita eri segmentteihin. Honor 5X tuo Honor-uutuuksille uskollisena 200–300 euron hintaluokkaan ominaisuuksia, jota segmenttiin lukeutuvat kuluttajat arvostavat. CES-messujen vastaanotto oli kotimaan lanseeraustamme ajatellen rohkaiseva”, sanoo Huawein kuluttajaliiketoimintayksikön johtaja Mika Engblom.

a49944e4e539e5ef_org

Toinen uutuuspuhelin on Honor 7 Premium, joka ei poikkea jo aiemmin myyntiin tullusta Honor 7 -puhelimesta juurikaan. Honor 7 ja Honor 7 Premiumin erot löytyvät enimmäkseen muistissa. Premium-versio sisältää 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa, kun taas normaali Honor 7 sisältää 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Honor 7 Premium toimitetaan myös pikalaturin kera. Puhelin tulee myyntiin 399 euron hintaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Kuluttajilta on tullut kyselyjä koskien kultaista mallia. Sen sijaan, että toisimme vain uuden värivaihtoehdon, toimme version jossa on vielä pari käytännöllistä ominaisuutta lisää”, summaa Huawein kuluttajaliiketoimintayksikön markkinointi- ja viestintäjohtaja Sofia Lehtimäki. ”Honor 7 Premium Edition soveltuu hyvin myös business-käyttäjälle klassisen designinsa sekä runsaan muistin että tehokkaan akkunsa vuoksi”.

Lähde: Huawein lehdistötiedotteet.

Honor 7:stä uusi Premium-versio

Huawei laajentaa repertuaariaan uudella Honor 5X -puhelimella – Honor 5X:n myynti alkaa Suomessa 12.2.2016

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei