HuaweiYleinen

Huawei Watch GT 4 -älykellosta myyntiin uusi Rainforest Green -väriversio, jonka ranneke on valmistettu kierrätysmateriaaleista

Huawei Watch GT 4 Rainforest Green

Huawei Watch GT 4 -älykello julkaistiin viime syksynä globaalisti ja se tuli myös nopeasti myyntiin Suomessa. Huawei on laajentanut kellon tarjontaa nyt uudella väriversiolla, jota ei nähty vielä julkaisun aikaan myynnissä. Kyseessä on vihreä väri, jota muun muassa Elisa on myynyt yksin, mutta myynti on laajentunut muillekin jälleenmyyjille.

Uuden vihreän värin virallinen nimi on Rainforest Green, ja se myös eroaa hieman muista jo myynnissä olevista versioista. Huawein mukaan uusi väri on saanut inspiraation sademetsän seikkailullisesta hengestä ja mekaanisten kellojen klassisesta muotoilusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Rainforest Green ei ole pelkästään vihreä väriltään, vaan vihreyttä nähdään myös kellon ekologisemmassa lähestymistavassa. Huawei Watch GT 4 Rainforest Green -värin ranneke on valmistettu 70 prosenttisesti kierrätetystä nylonista sekä 30 prosenttisesti muovipulloista kierrätetystä polyesteristä. Huawein mukaan tämä ei ainoastaan edusta yhtiön sitoutumista ympäristöön, vaan symboloi myös ympäristöystävällistä valmistusta.

Suomessa uusi Huawei Watch GT 4 Rainforest Green on saatavilla 46 mm kokoversiossa. Kellon virallinen suositushinta on 289 euroa. Suomessa kellosta on saatavilla myös useita muita versioita, jotka ovat listattuna alapuolella.

  • Huawei Watch GT 4, 46 mm, musta (muoviranneke) – 249 euroa
  • Huawei Watch GT 4, 46 mm, vihreä (muovi/kangasranneke) – 289 euroa
  • Huawei Watch GT 4, 46 mm, harmaa (metalliranneke) – 369 euroa
  • Huawei Watch GT 4, 41 mm, valkoinen (nahkaranneke) – 249 euroa
  • Huawei Watch GT 4, 41 mm, kulta (metalliranneke) – 299 euroa
  • Huawei Watch GT 4, 41 mm, hopea (metalliranneke) – 399 euroa

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällainen on Huawei Watch GT 4

Huawei Watch GT 4 46 mm

Huawei Watch GT 4 -älykellosta on kaksi kokoversiota, joista 41 mm versio on suunnattu enemmän naisille ja 46 mm versio on suunnattu miehille. Molemmat kellot on valmistettu pääosin ruostumattomasta teräksestä.

46 mm mallista on neljä väriversiota, jotka ovat musta, ruskea, vihreä sekä harmaa. Ranneke kaikissa väreissä on eri joko muovinen, nahkainen, kankainen tai metallinen. 41 mm versiosta on kolme väriä, jotka ovat valkoinen, kulta ja hopea. Myös rannekkeet vaihtelevat nahan sekä metallin välillä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch GT 4 41 mm

Watch GT 4 46 mm version Huawei on varustellut 1,43 tuuman AMOLED-näytöllä ja 41 mm versiossa on pienempi 1,32 tuuman AMOLED-näyttö. Molempien kellojen näytöissä on 466 x 466 pikselin tarkkuus. Kelloihin on saatu 4 gigatavua tallennustilaa sekä 32 megatavua RAM-muistia. Kellot ovat myös 5 ATM- ja IP68 -luokituksien mukaisesti vedenkestäviä, joten vettä ei tarvitse pelätä.

Watch GT 4 -kellot ovat saaneet päivitystä integroituun GPS-yhteyteen, joka pitäisi olla nyt tarkempi sekä luotettavampi. Yhteys puhelimien kanssa onnistuu Bluetooth 5.2 -yhteyden ansiosta. Uutuuskellojen yksi ominaisuuksista on Bluetooth-puhelut, sillä älykelloissa on myös kaiutin. Tällä kertaa Bluetooth-puheluita tuetaan jopa 100 metrin päässä puhelimesta. Kellot ovat saaneet Huawein muistakin kelloista tutun kruunupainikkeen, jonka avulla voidaan ohjata kellojen käyttöliittymää.

Älykelloissa on Huaweille perinteiset urheilu- ja terveystoiminnot, mutta Watch GT 4:n kohdalla on päivitetty algoritmeja tarkempien tuloksien saamiseksi. Watch GT 4 käyttää urheilutoimintojen seurantaan Suomessa kehitettyä TruSport-algoritmia. Uutena ominaisuutena on ”Pysy kunnossa”, joka auttaa käyttäjää saavuttamaan tavoitepainon seuraamalla päivän kalorivajetta. Tuettuna on myös tutut jatkuva sykkeen, verenhappipitoisuuden, unen sekä aktiivisuuden seuranta.

Huawei Watch GT 4:ssa on suuri akku, joka kestää jopa 14 päivää 46 millimetrin mallissa ja jopa 7 päivää 41 millimetrin mallissa. Akut ovat suuruudeltaan 524 ja 323 milliampeerituntia. Tuettuna on langaton lataus, jonka avulla kellot latautuvat noin 100 minuutissa tyhjästä täyteen.

Kellot ovat yhteensopivia sekä Android- että iOS-laitteiden kanssa, sillä Huawei Health -sovelluksen voi ladata molemmille käyttöjärjestelmille.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei