HuaweiYleinen

Huawei x Gentle Monster -älylasit saapuvat myyntiin 6. syyskuuta

Richard Yu esitteli Huawei x Gentle Monster -laseja maaliskuussa.

Huawei julkaisi P30-malliston älypuhelimien rinnalla maaliskuussa myös yhteistyössä Gentle Monsterin kanssa kehitetyt aurinkolasit. Gentle Monster on korealainen silmälasivalmistaja. Maaliskuussa julkaistun yhteistyön tuloksena syntynyt Huawei x Gentle Monster -lasimallisto koostuu silmä- ja aurinkolaseista, joihin on integroituna myös tekniikkaa. Huawei kertoi julkaisun aikaan lasien tulevan myyntiin kesä- tai heinäkuussa.

Nyt Huawei x Gentle Monster -älylasit on listattu Huawein sekä Gentle Monsterin verkkokaupoissa. Lasit ovat tulossa tarjolle viidessä versiossa, jotka ovat nimiltään SMART EAST MOON 01, SMART SOUTH SIDE 01, SMART ALIO 01, SMART ALIO C1 ja SMART JACK BYE 01. Uutuuslasien hinnat Kiinassa ovat 1999 juania, eli noin 255 euroa sekä kalliimmat versiot maksavat 2499 juania, eli noin 320 euroa. Toistaiseksi ei ole tarkkaa tietoa, milloin Huawei x Gentle Monster -älylasimallisto on tulossa myyntiin Euroopassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei x Gentle Monster -lasit mahdollistavat muun muassa parituksen älypuhelimen kanssa, jolloin puhelimessa voidaan puhua lasien kautta, sillä laseissa on kaiutin sekä kaksoismikrofoni. Puheluiden laadun varmistamiseksi laseihin on myös lisätty AI Bluetooth -kohinanvaimennustekniikka. Lasit on myös IP67-sertifioitu, joten ne ovat pölyn- ja vedenkestävät.

Gentle Monsterin sivuilla lasien julkaisupäiväksi ilmoitetaan 6. syyskuuta, jolloin Huawei järjestää lehdistötilaisuuden IFA 2019 -messuilla Berliinissä. Tilaisuudessa saatetaan kuulla lisätietoja Huawei x Gentle Monster -yhteistyöstä sekä lasien saapumisesta globaaleille markkinoille.

Lähde: Gentle Monster, Huawei

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei