AppleYleinen

Huhu: Apple esittelemässä uudet 14 ja 16 tuuman MacBook Pro -läppärit sittenkin vasta ensi vuonna

Applen on huhuttu esittelevän päivitetyt versiot 14 ja 16 tuuman MacBook Pro -tietokoneisiin vielä tämän vuoden aikana. Huhuissa on puhuttu, että julkaisu tapahtuisi marraskuussa.

Korealaisessa Naver-blogissa käyttäjänimi yeux1122 on kertonut, että päivitetyt 14 ja 16 tuumaiset MacBook Pro -koneet tulisivat markkinoille ensi vuoden alussa. Hänen arvionsa on, että julkaisu tapahtuisi maaliskuun alussa. Tilin mukaan Applen toimitusketjuissa ei ole vikaa, vaan alun perinkin suunniteltu julkaisu on ollut vuonna 2023, eikä tämän vuoden marraskuu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Historiallisesti katsottuna Apple on julkaissut uusia Mac-tietokoneita vuoden loppupuolella loka-marraskuussa. Bloombergin Apple-analyytikkona tunnettu Mark Gurman kertoi pari viikkoa sitten, että uudet kannettavat tietokoneet julkaistaisiin ”lähitulevaisuudessa” ja ”tulevina kuukausina”.

MacBook Pro -tietokoneisiin odotetaan uusia M2 Pro- ja M2 Max -järjestelmäpiirejä. Muutoin koneet ovat todennäköisesti hyvin lähellä viime vuonna esiteltyjä 13 ja 14 tuuman MacBook Pro -tietokoneita. Lisäksi kannettavien julkaisun yhteydessä voitaisiin nähdä M2-järjestelmäpiirillä varustettu Mac Mini -tietokone.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple