GoogleYleinen

Huhu: Google lopettaa lataustelakan toimittamisen yhdessä Pixel Tabletin kanssa – saamassa näppäimistön ja kynän

Google Pixel Tablet

Google esitteli uusimman Pixel Tablet -taulutietokoneen viime keväänä Google I/O -tapahtuman yhteydessä. Tabletin mukana Google on toimittanut käyttäjille erillisen lataustelakan, jonka yhteyteen on liitetty kaiutin, jonka avulla telakka on varsin monipuolinen. 

Nyt MysteryLupin-niminen X-käyttäjä on kertonut, että Google olisi luopumassa tabletin yhteydessä toimitettavasta lataustelakasta. Google olisi uudelleenlanseeraamassa tablettinsa 10. toukokuuta, eli muutamia päiviä Applen 7. toukokuuta järjestettävän tilaisuuden jälkeen, jossa Applen odotetaan esittelevän uudet iPad Air- ja Pro -tabletit. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletin mukana tuleva telakka on saattanut karsia ostajia varsinaisen tarpeen puuttuessa, joten Google voi koittaa lisätä tabletin kiinnostavuutta ilman erillisiä telakoita pakkauksen mukana. Telakka jäänee myyntiin erillisenä vaihtoehtona, jolloin halukkaat sitä edelleen saavat ostaa. 

MysteryLupin kertoo, että Google olisi tabletin julkistuksen yhteydessä esittelemässä Applen tavoin kynän sekä näppäimistön. Hintaa sekä kynällä että näppäimistöllä olisi noin 100 euroa. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi kyseessä on huhu eikä Google itse ole ilmoittanut tabletin uudelleenlanseerauksesta saatikka telakan poistamisesta mitään. Tabletin mahdollisen julkistuksen yhteydessä Google tulee varmuudella esittelemään keskihintaluokkaisen Pixel 8a -puhelimen. 

Lähde: X 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google