HonorHuaweiYleinen

Huhu: Huawei onnistui myymään Honor-tytärbrändinsä

Jo aikaisemmin on ollut raportteja, että Huawei harkitsisi tytärbrändinsä Honorin myyntiä ulkopuoliselle yritykselle. Huaweilla on ollut reilun vuoden verran haasteita Yhdysvaltojen asettamien rajoituksien takia, ja erityisesti Honorin myyminen mahdollistaisi suositulle brändille uuden mahdollisuuden ilman rajoitteita.

Kiinasta kantautuu nyt tuore huhu, jonka mukaan Huawei olisi onnistunut myymään Honorin, ja koko tiimi olisi siirtynyt pois Huawein alaisuudesta. Ostajana kerrotaan olevan yhteisyritys Shenzhen Star Alliance (深圳星盟), jonka ovat perustaneet useat kiinalaiset Honor-puhelimien jakelijat, kuten Putian, Tianyin, China Post, Aishide sekä tunnettu sijoitusyhtiö Shenzhen SASAC.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi myyminen on vasta huhu, mutta joidenkin lähteiden mukaan kaupasta tullaan ilmoittamaan lähempänä 20. marraskuuta. Jos kauppa todella toteutuu, niin uuden omistajan alaisuudessa Honorilla olisi mahdollisuus hankkia helpommin komponentteja Yhdysvaltalaisilta yrityksiltä, jonka lisäksi Honor-puhelimissa tultaisiin näkemään Googlen palvelut.

Koska osapuolet eivät ole vielä huhua kommentoineet millään tavalla, niin vasta tulevat viikot kertovat onko huhussa mitään perää.

Lähde: Diankeji.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Tuskin onnistuu koska eiköhän USAlle kuitenkin tule edelleen olemaan ongelma se, että se ostava yhteenliittymä on kiinalainen.

    1. Onhan Usa sallinut kiinalaisyritysten Xiaomi/Redmi, OnePlus, Motorola, ZTE jne ostaa yhdysvaltalaisteknologiaan tavalla tai toisella liiittyviä komponentteja, eli boikotti on koskenut vain Huaweita.
      Toki tietenkin, onkohan Trumpin hallinnolla vielä valtaa ja intoa asian suhteen loppumetreillään.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor