HuaweiYleinen

Huhu: Huawei Watch 3 -älykellot julkaistaan toukokuun aikana, MatePad 2 Pro -tabletti kesäkuussa

Huawein on odotettu päivittävän älykellojen sekä tablettien valikoimaansa ainakin kotimarkkinoillaan Kiinassa tulevien viikkojen ja kuukausien aikana. Vaikka Huaweilla on ollut erittäin paljon haasteita komponenttien saatavuuden kanssa, niin ainakin älykellojen odotetaan olevan tulossa mahdollisesti myös globaalisti tarjolle. Julkaisu tapahtunee aluksi kuitenkin Kiinassa, jos on uskomista tuoreimpia Kiinasta kantautuvia tietoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhun mukaan Huawei tulisi julkaisemaan MatePad 2 Pro -huipputabletin kotimarkkinoillaan 2. kesäkuuta, eli kuukauden päästä. Tablettiin on odotettu 12,6 tuuman AMOLED-näyttöpaneelia, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. MatePad 2 Pron tehoista odotetaan vastaavan Kirin 9000 -järjestelmäpiirin ja käyttöjärjestelmänä toimii Huawein oma HarmonyOS-käyttöjärjestelmä. MatePad 2 Pron saatavuus saattaa olla erittäin rajallinen, sillä Kirin 9000 -järjestelmäpiirejä odotetaan olevan jäljellä todella vähän.

Samaisien tietojen mukaan Huawei olisi valmistautumassa myös huippuluokan älykellojen julkaisuun, jotka kantavat todennäköisesti nimiä Watch 3 ja Watch 3 Pro. Älykellojen julkaisun odotetaan tapahtuvan 19. toukokuuta, eli muutaman viikon päästä. Huawei Watch 3 -kellojen odotetaan myös olevan ensimmäisiä kelloja HarmonyOS-käyttöjärjestelmällä ja kelloihin on odotettu eSIM-tukea.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei