SamsungYleinen

Huhu: Samsung käyttää Galaxy S25 -puhelimissa pelkästään Exynos-järjestelmäpiirejä

Samsung Galaxy S24 -sarjan laitteita.

X-palvelussa on lähtenyt leviämään mielenkiintoinen huhu koskien Samsungin ensi vuoden suunnitelmia. Jos tieto pitää paikkansa, niin luvassa on huonoja uutisia erityisesti Galaxy S -sarjan puhelimia odottaville kuluttajille.

Lähteen mukaan Samsung suunnittelee käyttävänsä pelkästään omia Exynos-järjestelmäpiirejä tulevissa Galaxy S -sarjan älypuhelimissaan. Viime vuoden Galaxy S23 -puhelimissa oli pelkästään Snapdragon-piirejä, ja tämän vuoden Galaxy S24 -puhelimissa siirryttiin käyttämään osittain Exynos-piirejä, mutta Snapdragon-piiri saatiin vielä Galaxy S24 Ultraan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy S25 -puhelimissa olisi siis mahdollisesti tuleva Exynos 2500 -järjestelmäpiiri. Huhun mukaan Exynos-piiri nähtäisiin kaikissa malleissa jokaisella markkina-alueella. Galaxy Z -sarjassa Samsung kuitenkin luottaisi vielä pelkästään Snapdragon-piireihin, joten Snapdragon 8 Gen 4 voitaisiin nähdä Galaxy Z Fold 7- ja Galaxy Z Flip 7 -malleissa.

Alemman ja keskihintaluokan Galaxy A -sarjan puhelimissa Samsungin odotetaan luottavan edelleen MediaTekin valmistamiin piireihin, mutta myös yhtiön omiin Exynos-piireihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietysti vuoteen 2025 on vielä pitkä matka edessä, ja Samsungin suunnitelmat saattavat muuttua monesti. Lisäksi tieto kannattaa ottaa vielä varauksella vastaan, sillä se ei välttämättä ole myöskään täysin totta. Suurin muutos olisi tiedon mukaan kuitenkin Exynos-piirin käyttäminen Galaxy S -sarjassa, jota monet Samsungin fanit kammoksuvat. Exynos-piirit ovat usein jääneet Snapdragon-piirien jälkeen.

On kuitenkin mahdollista, että Samsung on nyt luottavaisempi omaan Exynos-huippupiiriinsä, ja mahdollisesti korealaisjätti on saanut sen vihdoin rakennettu samalle tasolle Snapdragon-piirien kanssa. Todennäköisesti vuoden 2024 lopulla ollaan tästäkin asiasta viisaampia.

Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Sillä tullaan ajamaan asiakkaita muihin android-puhelimiin ja Iphone-leiriin, ellei jollain ilveellä saada Exynosia paremmaksi kuin Snapdragon.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung